Kuinka kauan kestää yleensä, että kolmikuinen joka on oppinut kääntymään

Vierailija

mahalleen oppii kääntymään takaisin tai ryömimään? Meillä on nyt alkanut rasittava vaihe, kun vauva ei pääse mihinkään käännyttyään ja suuttuu kamalasti siitä.

Kommentit (5)

kääntyi 5 kk iässä kerran selälleen - kopsautti päänsä eikä enää "uskaltanut" sen jälkeen yrittääensimmäisen kerran näin tytön ryömivän n. 1,5 v iässä. Sitä ennen konttasi 8kk, nousi seisomaan 9kk ja käveli 11kk :-)

kuinka rasittunut olet sitten, kun oppii konttaamaan ja joudut seuraamaan koko ajan, ettei pääse kiellettyihin paikkoihin ja loukkaa itseään.. No ok, et varmaan tarkoittanut sitä ihan noin :)

Meillä vasta odotellaan, että tuo kolmikuinen oppisi kääntymään. Ei viihdy mahallaan ollenkaan.fanny

Meillä poika oppi kääntymään 3kk 1vkon iässä selältä vatsalle. Taisi olla aika lailla tasan 4kk kun kääntyi toisinpäin. Rupesi konttaamaan (ryömiminen jäi väliin) kun oli tasan 6kk ja nousi 2 päivän kuluttua siitä istumaan. Siitä 2vkoa niin nousi seisomaan.Poika nyt 7kk 3vkoa ja odotellaan milloinkohan rupeaa kävelemään...

Liikkeelle lähtö tapahtuu sitten yleensä vasta 1,5..2 kk päästä tuosta. Eli 2,5..3 kk kääntymisestä noin lähtee vasta yl. ryömimään. Aika pitkään ne vaan siis makaa ja korkeintaan kääntyy :D. Poikkeuksiakin on.Liikkeellelähtö tuo sit omat rasittavuutensa. Yleensä ryömiminen on vielä hidasta, eikä vauva tuolloin vielä siirry huoneesta toiseen kovin mielellään. Mut konttaus on sitte pystyynnousuineen eri juttu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat