Huomioidaanko perhepäivähoidossa paremmin lapsi ja vanhemmat kuin päiväkodissa?

Vierailija

Kumpi on joustavampi hoitomuoto?

Kommentit (5)

vielä vuosia hoitouran jälkeen. Päiväkodin henkilökuntaa en juuri muista ulkonäöltä enää enkä varsinkaan nimiä. Kyllä se pph on todellista kotihoitoa. Päiväkoti on laitoshoitoa. Omien kokemuksieni perusteella.

sekä lapsille että aikuisille aikaa. Saatamme hoitopäivän jälkeen vielä rupatella puolikin tuntia lapsista/lapsesta. Tämä ei onnistune päiväkodissa?t. pph

Hyvä pph varmasti huomioi lapset paremmin, koska hoidettavia lapsia on yleensä vähemmän. yhtä hoitajaa kohti.Vanhemman kannalta luulisin, että päiväkoti on kaikissa muodoissaan joustavampi (pitkällä tähtäimellä) kuin pph, ihan siitä syystä, että pph:lla lapsi on hänen kodissaan hoidossa ja sovituista hoitoajoista täytyy pitää tarkemmin kiinni. Päiväkodissa ei kiinnitetä huomiota siihen koska toit ja koska hait, kunhan se tapahtuu aukioloajan puitteissa, siis yleisesti. Toki perhepäivähoitajan kanssa on varmasti helpompi sopia yksittäisistä joustoista jonkin äkillisen menon takia.Tämä siis oma kokemukseni, joka koostuu yhdestä yksityisestä perhepäivähoitajasta (huono kokemus), yhdestä kunnallisesta perhepäivähoitajasta omassa kodissamme (loistava kokemus), yhdestä kunnallisesta päiväkodista (keskiverto kokemus) ja yhdestä yksityisestä päiväkodista (loistava kokemus).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat