Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

suolaista lastenjuhliin???

Vierailija

haluisin tarjota jotain suolaista lastenjuhlissa, jotain muutakin kuin popcornia...ja sen pitäis olla jotain kylmää, koska porukka ei mahdu kaikki ihan kerralla syömään

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

tee esim paahtoleivästä piparkakkumuoteilla kuvioita ja niihin jotain herkkutäytteitä! Esim sulatejuustoa, tonnikalaa tai kinkkua ja kurkkuviipaleita. Yksikertaisista asioista lapset tykkää.fanny

Vierailija

on myös sellaisia muovisia miekan muotoisia tikkuja - niitä meidän synttäreillä lapset innostuivat keräämään ja söivät kovasti tätä terveellistä suolaista

Vierailija

Lainaus:

mitäs jos ei tee tikkuja valmiiksi, laittaa vaan tarjolle tikkuihin tarkotetut jutut ja tikut ja lapset saavat itse kerätä tikkunsa, semmoisiksi kun tykkäävät. : )
Yhdentoista vuoden ja kolmen lapsen kokemuksella.

Vierailija

Poikani toiveesta siellä tarjottiin kaupan valmiita lihapasteijoita (pakastealtaasta) ja cocktail-tikkuja joissa lihapullia ja esim. viinirypäleitä. Molemmat upposivat hyvin poikaporukkaan. Tosin eräskin vieras napsi kasan tikkuja, mutta pelkät lihapullat maistuivat ja hedelmäpalat jäivät lautaselle ;) Eli kulhollinen lihapulliakin voisi olla hyvä ajatus...4-vuotissynttäreille väsäsin suurella vaivalla mm. pikkupizzoja, tänä vuonna en enää vaivautunut ;)

Vierailija

Siis halkaisin ison kaalin ja laitoin sen täyteen cocktail-tikkuja. Tikuissa viinirypäleitä ja kirsikkatomaatteja. Toiseen siiliin sitten lihapullia ja juuston palasia.

Vierailija

Tuoreesta leivästä!Eli tuoretta patonkia tms ja tuoretta ruisleipää ja niistä pieniä valmiita voileipiä, päälle juustoa ja/tai kinkkua ja osiin pelkkää "voita".

Vierailija

Merirosvolipulla varustetut cocktailtikut (Prismasta) joissa variaatiot:

- Juustopala + viinirypäle

- nakkipala + kirsikkatomaatti

- Lihapulla + pala kurkkuaKaikkea on kokeiltu ja ei vaivan arvoiseksi todettu. Tämä oli yllättävä menestys :)

Myös osasto Raffelit, Cheeseballsit, juustonaksut, sipsit tekee kauppansa, mutta edellisessä on edes yritystä normaaliin ruokaan (lihapullat tehty itse, nakit Vatajan nitriinittömiä)

Vierailija

mitäs jos ei tee tikkuja valmiiksi, laittaa vaan tarjolle tikkuihin tarkotetut jutut ja tikut ja lapset saavat itse kerätä tikkunsa, semmoisiksi kun tykkäävät. : )

Vierailija

Meillä on ollut coctail-tikkuja ja coctail-piirakoita. Viime vuonna tein pikkuriikkisiä kalan muotoisia pizzoja (poikä halusi Nemo-elokuvan nähtyään Nemo-synttärit) ja tänä vuonna hän taas haluaa hodareita. Hodarit on helppoja, nopea lämmittää ja helppo syödä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat