Mistä Jyväskylästä lapsille kivoja vaatteita? entä

Vierailija

aikuiselle n. 30 v.?

shoppailemaan menossa...

Kommentit (10)

Junioreissa tuolla kolmikulmassa on pari aivan kammottavaa myyjää.Kimperi on Yliopistonkadulla, mutta miksi oi miksi se avasi niin syrjään...benettonissa on hyvä valikoima ja kiva omistaja sekä hyvä ja mukava palvelu, eli terveisiä vaan :)

Se on siellä ihan perällä Kolmikulmassa.

Junior Pauliina Ky (Käyntiosoite: Asemakatu 9)

Kimperi Yliopistonkadulla 6Elikkäs siinäpä nyt muutama.Itse henk. koht. mainostan Benettonia ja Kimperiä, kun kummassakin omistajina tuttavani :) (tosin eri omistajat, mutta tunnen molemmat :) )T. Nro 2

Milloinkas olette tänne päin tulossa?Täällähän on paljon hyvia vaateliikkeitä! On edullisia ja kalliimpiakin ja kaikki ne löytyy kauppakadulta sekä Väinönkadulta.Foorumissa on mm.: Benetton, Aleksi 13, Only ja lisääkin on.

JK (Jyväskeskus); H&M, Seppälä, Kapphal

Torikeskuksessa mm. Marimekko, Vero Moda (vai muuttiko se tonne Foorumiin?? En ikinä muista niitä nimiä =)), jne.

Väinönkadulla on sitten mm. Minzi ja joitain muitakin kivoja pikku liikkeitä, joiden nimiä en nyt muista. Ite kun käyn joko sokkarilla tai H&M:llä.

Tämä kylä on ihan Neuvostoliitto jos lapsille jotakin aikoo hankkia.Ei, tietääkseni tällä hetkellä mistään ei saa lasten merkkivaatteeita. Aina joku yrittää vuoden pari, mutta kaatuu kannattamattomana. Näin katosi mm. Pikku Kenguru ja ihana vaatekauppa Kuperkeikka. Samoin Palokan keskuksen kiva lastenvaateliike lopetti. Parasta mitä kaupunki tarjoaa on todellakin Benetton (kiitos edes siitä) ja Sokoksen Mini Mayoral ja Esprit :) Tämä on niin S-etukorttikaupunki ja Tuttalandia, ettei mitään rajaa.Aikuisille on enemmän tarjontaa, Väinönkadulla on kivoja putiikkeja ja kruununa kenkäkauppa Donna jossa kannattaa käydä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat