Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millä perusteella työnantaja kieltänyt OSITTAISEN hoitovapaan?

Vierailija

Tiedän että on lakisääteinen oikeus jäädä osittaiselle, mutta tietyissä tapauksissa työnantaja voi kieltäytyä. Esim. tehdastyössä ja "pomon hommissa" liian vaikea järjestää. Entä asiantuntijatehtävät?Kertokaa esimerkkejä! Oma pomoni ei anna jäädä. Mielestäni olen aivan korvattavissa tuon yhden päivän osalta.

Kommentit (11)

hyviä pointteja edellisellä. Meillä on kolmen hengen tiimi, jossa kaikki tekevät lähes kaikkea, jokaisella kuitenkin erityisalansa. Olen aika varma, että muut voivat paikata poissaoloni.

tehtäviäni hoitamaan kun eivät ole niihin perehtyneet. Lisäksi työmme on jo nyt niin hektistä, ettei muilla olisi edes resursseja tehtäviäni hoitaa. Käytännössä siis tekisin 5:n pvän työt 4:ssä päivässä. Eipä taida kannattaa.

Voivatko he tiputtaa jotain pois tai onko heillä varaa tiivistää työntekoa?Hienoa, jos sinun työpaikallasi onnistuisi osittaisen hoitovapaalaisen töiden organisointi!Lainaus:

hyviä pointteja edellisellä. Meillä on kolmen hengen tiimi, jossa kaikki tekevät lähes kaikkea, jokaisella kuitenkin erityisalansa. Olen aika varma, että muut voivat paikata poissaoloni.

Mehän voimme täällä olla mitä mieltä tahansa ja kannustaa sinua, mutta emme tee päätöstä pomosi puolesta.Muuten on ärsyttävää, että nykytyöelämä on niin äärilleen pingotettua, että jos joku yrittää tehdä muutoksia työaikaansa tms., muut älähtävät, kun eivät jaksa venyä enää senttiäkään tai puhtaasta kateudesta kadehtivan toisen "lusmuilua". Työlle pitäisi antaa kaikkensa 120% ja joka siitä yrittää luistaa, saa muiden paheksuvia katseita.Lainaus:

ap lisää että meillä käytetään kolmen vakituisen lisäksi paljon freelancereita. Heidän osuuttaan voi helposti lisätä ja myös vähentää sitten kun alkaisin tehdä normaalia päivää.

että meillä käytetään kolmen vakituisen lisäksi paljon freelancereita. Heidän osuuttaan voi helposti lisätä ja myös vähentää sitten kun alkaisin tehdä normaalia päivää.

mutta jouduin toteamaan oltuani reilun vuoden osittaisella hoitovapaalla sen kaikkien varoittaman asian, että tein samat työt lyhyemmässä ajassa ja pienemmällä palkalla. Uuvahdin ja olen nyt sairaslomalla. Oletko varma, että joku muu tekee osan töistäsi poissaollessasi? Voitko työntää niitä jollekin toiselle (= voitko sopia työnantajasi kanssa, mitkä nykyisistä töistäsi voidaan siirtää jollekin toiselle ja kuka hän konkreettisesti on)?

Uusimmat

Suosituimmat