Kaksostytöistä Enni ja Anni, mitä mieltä?

Vierailija

Pitää kuunnella tarkkaan, että erottaa kumman nimen sanoo.

Muuten molemmat on kivoja nimiä.Miten olisi Emmi ja Anni tai Enni ja Alli.

Sivut

Kommentit (30)

Kaksosten äitinä suosittelisin antamaan tytöille ihan erilaiset nimet, ja sekaisin ne menee silloinkin. Nimet sinänsä ovat kyllä kivat, mutta kaksoset käsitetään muutenkin yhtenä pakettina, joten älä lisää pakettifiilistä samanlaisilla nimillä.

Tuli tuosta kuulostaa kauempaa huudettaessa samalta teoriasta mieleen kun minulla on Santeri ja Valtteri, ja kun jompaa kumpaa huutaa niin molemmat vastaa. Kai nuokin kuulostaa liian samanlaisilta.

mieti tuota samanlaisuutta. Älä vain anna toiselle "huonompaa" nimeä sen takia, että saat nimet rimmaamaan! Mitä sillä on väliä, rimmaavatko. Molemmille sellainen, joka on mielestäsi ihana. Jos sinusta Enni ja Anni ovat tosi hyvät, anna ne.

Tai MINNA JA NINNA

Tai miksettte anna samantien samoja nimiä

KAROLIINA JA KARO-LIINAKertoo jostain ajatuksen köyhyydestä noi samankalstaset nimet. Mutta rimmaahan ne niin ihqsti

Tulet sotkeentumaan sata kertaa. Anna tytöille se ilo, että he saa sentään ihan oman nimen jolla kutsutaan, koska syntymäpäiväjuhlia ei saa omia.Molemmat ihan kivoja nimiä, mutta jos pitää olla jotain samaa niin laittaisin vaikka Anni ja Aava tai Enni ja ElsaMutta mieluummin ihan erilaiset etunimet, anna toiseksi sitten samantapainen nimi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat