Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Käske miestäsi sanoa nopeasti ensimmäisenä mieleen tuleva

Vierailija

kaunis nainen. Ei saa jäädä miettimään.Vastasiko hän, että sinä olet kaunein?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

että vastais jonkun näyttelijän tai kuuluisan mallin tms, mutta mun mielestä olis todella typerää ja lapsellista jos miehen kuuluis vastata tohon että sä rakas vaimoni olet maaaaailman kaunein nainen. noloa. jos mies kysyis multa samaa niin varmaan vastaisin jonkun george clooneyn tai vastaavaa.

Vierailija

Joka todellakin on todella kaunis ja juttelimme tästä juuri tänään.Tasapuolisuuden vuoksi myös perheen isä on aika upea ilmestys :)

Vierailija

sen, että viidentoista avioliittovuoden jälkeen mieheni on tajunnut, että en objektiivisesti ajatellen ole kuitenkaan ihan se kaikkein kaunein koko maailmassa. Rakkain nainen toivon toki olevani, ehdottomasti.

Vierailija

vaan joku kaunis joka tulee ekana mieleen. Ei kai se nyt oo niin kauhean kaukaa haettua että miehen mieleen sattuisi tulemaan ekana se kaunis nainen joka on hänen edessään ja puhuu hänelle.Lainaus:

kaunis nainen. Ei saa jäädä miettimään.Vastasiko hän, että sinä olet kaunein?

Vierailija

sellainen, ettei sitä voi oikein tulkita omaa vaimoa koskevaksi. Jos minulta mies kysyisi tuollaista, ilman muuta kuvittelisin hänen hakevan mielipidettäni julkisuudessa olevista miehistä. Sellaisista, jotka me molemmat tiedämme ulkonäöltä.Eli siihen, mitä vastataan, vaikuttaa myös se, MITEN kysymys on muotoiltu ja mitä vastaaja kuvittelee kysyjän hakevan...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat