Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mitä kadut elämässäsi eniten?

Vierailija

kaikkea on tullut tehtyä, mutta en kadu mitään, on mitä vanhana muistella :) ainoa mikä harmittaa on otetut lainat ilman pakottavaa tarvetta, niitä maksellessa nyt!

Sivut

Kommentit (57)

Vierailija

eteen ja väänsin hiki hatussa uraa. "Hankin" miehen (jota en rakasta), hankin asunnon täynnä designkamaa (kylmä) ja hankin lapsen (koska "kuuluu"), enkä koskaan oppinut tuntemaan häntä, sillä pakenin työhöni (pää meinasi räjähtää kotiäitinä) sillä suoritin edelleen elämääni.Vain vakava syöpädiagnoosi ja tietty määrä elinpäiviä on pysäyttänyt minut: kadun, etten ollut tarpeeksi lapseni kanssa.

Vierailija

tällä hetkellä eniten sitä etten käynyt hakemassa jälkiehkäisyä kumin puhjettua ja nyt odotan sitten toista lasta eri miehelle kuin ensimmäistäni, enkä ollenkaan usko että tämä nykyinen olisi lopullinen puolisovalintani.... Eli kohta olen kahden lapsen yh ja molemmilla eri isät. Huh.

Vierailija

Tehtiin 3 lastakin vaikka ainakin puolet ajasta tuntuu, että joku toinen olisi minulle varmasti sopivampi ja etten ole onnellinen miehen kanssa joka varmasti ei rakasta minua!

Vierailija

Että pitikin olla niin tyhmä etä tuon ukon kanssa menin naimisiin ja perustin perheen...vieläpä suur sellaisen!:( Lapsia en kadu koskaan ja heitä rakastan aina, mutta miestä kadun...olisinpa vain älynnyt aikoinaan etten koskaan ole miehelleni edes riittävän hyvä:/

Vierailija

ja vietin siellä parhaan nuoruuteni.Muitta teille katujille sanoisin, että katuva ihminen on tosi ihminen, sellainen, joka on kohdannut omat rajansa ja virheensä. Se tekee ihmisestä nöyremmän, viisaamman ja pehmeämmän. Siitä voi siis olla paljon hyvää tulossa edessäpäin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat