Vierailija

Tarjolla on vähäisellä käytöllä ollut farmarisportti. Vuosimalli -80, eli just sisäänajettu. Auto Tampereen tuntumassa .Pellit ikäisekseen hyvässä kunnossa, maalipinta ei hilseile edes katosta. Jonkinlainen levikesarja asennettu.Kerran ajettu hirvikolari, pellit siltä jäljiltä. Vakuutusyhtiön kanssa kränää.Huoltohistoria tiedossa, huollettu lähinnä yksityisellä puolella, takuuajokilometrit.Takaveto, pari kertaa vuodessa neliveto, lähinnä radalla vierailun jälkeen. Tämän jälkeen huollossa yleensä vuorokauden tai pari.Vain kaksi edellistä omistajaa, ollut aika hyvällä pidolla, eli luotettava kumppani pitkäksi aikaa ilman piilovikoja. Paljon turvallisia kilometrejä edessä tai vaihtoehtoisesti satunnaista sunnuntaicruisailua.Moottori käy ja kukkuu, ei havaittuja sivuääniä. Moottori porisee koko ajan, mutta tähän tottuu ajan mittaan. Mukava porina pitää hereillä pitkilläkin matkoilla.Valoissa sanomista, uusi optiikka hommattu, nyt parempi.Kumia poltettu jonkin verran, tottunut vähän kovempaan ajoon.

Parhaimmillaan urheilullisessa ajossa, aavistuksen villi, mutta hallittavissa. Suorillla kiihtyy mukavasti, mutta kurveihin tuppaa jäämään "kiinni". Suorituskykyinen yksilö hyvillä lisävarusteilla.Taloudellinen, ei tupakoitu, alkuperäinen Suomi-peli. Verot, vakuutukset ja vuosihuollot hoidettu ajallaan.Ei lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön, ainoastaan pitkäaikaiseen sijoitukseen. Kauppaan ei sisälly ylläri bonuksena pientä skootteria tai mönkijää.Soittimeen on tallennettu radio rock, 957, suomipop ja yle-x. Cd:ssä soi milloin mitäkin popista rokkiin.

Takapenkillä voi nähdä katseltavan elokuvia laidasta laitaan. Californiacation, weed's ja Entourage ovat nimeltä mainittavia sarjoja.Kartturin penkki on mukava, ja siinä on lisävarusteena "hieronta"-toiminto. Vaihdekeppi on lyhyt, mutta pykälät menevät hyvin silmään.Navigaattori ymmärtää HITAASTI puhuttua naisen ääntä. Ohjelmassa ilm. jonkin sortin vika. Uusi päivitys tulossa.Nykyisin lähinnä yritysajoa. Pitkää työpäivää tekevän johtajan/orjan luottopeli.Tarjouksia otetaan vastaan.Ei renkaanpotkijoille, vain tosiostajille. Tosiostajille mahdollisesti koeajo.Kauppaa voi käydä osoitteessa beduiini@city.fi

Kommentit (10)

En ostais Beduiinilta mitään. Hiekkaa saattaa olla ties missä välissä. Ja karsastaisin myös lyhkäsiä vaihdekeppejä, jos se ei mene kunnolla silmään niin sitten sitä ei saa sinne millään. Mittaria on kummiskin ruuvattu ja levikesarjakin repsottaa.Minkäs takia aikasemmat omistajat on hylänny ?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat