Mikä ero näillä Ticketin haalareilla?

Vierailija

Siis miten baggie ja othello haalarit eroavat toisistaan? Onko eroa koossa/leveydessä? Kumpi on paksumpi/lämpimämpi? onko saman hintaisia?

Kommentit (5)

Osaankohan mä kirjoittaa noista eroista. No ne erot löytyy kyllä ticketin omilta sivuiltakin mut näin kokisin (meillä tosin viime vuoden mallia, joten en tiedä, onko nyt tullut tämän vuoden malleihin joitain muutoksia).Baggie on sellainen kiiltävää röpöläistä - tosi kestävän oloista pintamateriaaliltaan ja siinä on irroitettava fleecevuori. Monet sanovat, että on aivan liian lämmin pääkaupunkiseudun talveen. Meillä tätä on käytetty pakkashaalarina ja on ollut pienellä ihan loistava.Othello on taas kankaaltaan mattapintaisempi eikä niin röpöläinen - en tiedä, että onko kangas ihan niin kestävää - käteen ei tunnu ehkä niin kestävältä ja siinä ei ole mitään irroitettavaa vuorta, mutta tämäkin on erittäin lämmin haalari - varmaan lämpimämpi kuin yksikään kotimainen haalari.Hämärä mielikuva on, että Othello on aavistuksen kapeampi.Molemmat kyllä hyviä haalareita. Hintaa en nyt muista, että olisiko niissä eroa.

tilasin lapsille baggiet vähän sokkona :)Mites kun noihin molempiin malleihin on vielä reflex-mallit. Mitäs se taas tarkoittaakaan ?Kiitos jos joku vielä jaksaisi opastaa dilleä :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat