Vierailija

Onko luotettava paikka tilata netin kautta ko. paikasta? Yritin tehdä tilausta mutten onnistunut. Kun hyväksyin tilauksen mitään ei tapahtunut, ei mitään vahvistusta tullut eikä myöskään päästänyt maksamaan.

Onko kukaan tilannut ja miten on toiminut?

Kommentit (3)

Luvatut toimitusajat ovat pitäneet, tavarat ovat tulleet ovelle ja olleet sen laatuisia kuin hintojen ja kuvausten perusteella voi olettaakin. Eli umpipuinen kallis tietokonepöytä on ihan oikeasti hyvä ja umpipuinen, mutta halpa lastulevykaappiviritelmä on halvan oloinenkin. Kyllä sieltä voi ostaa. Mutta älä erehdy soittamaan asiakaspalveluun, nimittäin ainakin kerran minulle soitti sieltä joku virolainen nainen, joka ei osannut sanaakaan suomea, paitsi sen litanian jonka polotti jostain paperista suoraan. x)

ja tilausvahvistus tuli toisena tai kolmantena päivänä tilauksesta. Kaikki meno hyvin ja tavarat oli juuri sitä mitä luvattiin ja oikein kestäviä.

sitten uskaltautuisin tilaamaan sieltä havittelemani valaisimen! ei tietysti niin iso ostos ole mutta kuitenkin yli sata euroa niin mielellään tiedustelee miten homma toimii.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat