Vierailija

http://www.cosmopolitan.fi/keskustelut/enkelilapset-t11410-165.htmlOsanottoni :'((ei jauheta peetä sitten tässä avauksessa)

Sivut

Kommentit (20)

Mua ei ole itkettäny tää kertaakaan koko juttu, juurikin tuon Marimman omituisen asenteen sun muun takia. Ihan hämärä viesti muuten se "ulkopuolinen mukana"-juttu. Mitä se tarkotti oikein...

Mutta oli pakko.

En voi ymmärtää että jos on niin suuri suru kuin antaa ymmärtää niin kuvaa tuollaisia kuvia ja vielä laittaa niita nettiin kaikkien pällisteltäväksi.

Niinkuin tuossa jo joku totesi; ihme ettei ole tuhkiakin kuvannut.Jos on terapiaa, niin menisi tyttö hyvä ihan ammatti-ihmisen luokse mistä sitä apua varmasti saa.

erityisesti koska ensisynnyttäjä ja sairaalaan tunnin matka.Ei tuo olisi älynnyt mennä sairaalaan vaikka se olisi viereisellä tontilla.Minä niin toivon ettei kukaan synnyttäisi kotonaan sillä se on synnyttäjälle menoa jos tulee massiivivuoto puhumattakaan vauvan turvallisuudesta.Jos annettaisi kaksi vaihtoehtoa saada lapsi joka on täysin terve tai synnytyksessä vaikeasti aivovammautunut hapenpuutteesta niin uskon että jokainen ottaisi terveen. Tai elävä vai kuollut vauva.Miksi näitä asioita ei mietitä vaan sitä että saa itselleen kotisynnytyksen elämyksellisyyden, extreme matkan.Kun vauvaa seurataan synnytyksen kuluessa voidaan tehdä hätäsektio jos sydänäänet romahtaa yms. ja hyvällä hoidolla lapsi saadaan kuntoon.

Lainaus:

antakaa sen nyt vaan olla... tää on ihan naurettavaa...

kaikki voi paremmin, kun ei jauheta marimmaa enää... mä ainakin voin paremmin.

t:17

hiukan hmm...mielenterveyspotilas?

Pelkaa ihmisia?

Luki viestissa, etta oli ulkopuolinen mukana, joten han meni jaihin.

Menee jopa aitinsa kanssakin joskus.

Aikaisemminkin luin, jotta pelkaa muita ku kotivakea???

Valinnut siksi kai taman tien itselleen.Miten aikoo laspen kasvattaa jos uusi tulee?

Meinaan, etta jos ei uskalla olla ihmisten ilmoilla lainkaan...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat