Vierailija

.

Kommentit (7)

H&M:n paidoista en tykännyt, vaikka ostin muutaman. Huutonetistä ostin uusia ja vähän käytettyjä. Eivät ne sielläkään halpoja ole, mutta halvempia sentään kuin kaupoissa. Boob oli mielestäni paras, Expressiva toiseksi paras.

mulla ois embian musta pitkähihainen. imetysaukko kuin boobilla, 15 e. On käytetty ehkä 5-7 kertaa. Väri pysynyt hyvin. Sitten ois bellan valkoinen t-paita, vastaa m kokoa vaikka L 4 e, voisin myös boobin armyn vihreän topin myydä m koko, valkoiset kanttaukset 5e, sitten juhlatoppi boob tyylinen valkoinen jossa punaisia ja hopeita aivan ohkaisia raitoja, 4 e. nuo nyt ainakin.kaikki on m kokoa mun mielestä, 38/40 niin näissä. lisäksi on boobin toppeja paljon yksi isompi l kokoinen löytyy jossa siis ohuet nauhat ja tunikamallinen, sen voisin myydä heti vaikka 17 e. laitatko s-posti osoitteen niin saat kuvia mistä haluat.

Huutonetistä varmaan. Hyvä kun muistutit, pitääkin pistää omat myyntiin.Niin, mutta H&M:llä on edullisia 15-20 e kpl, hihan pituudesta ja mallista vähän riippuen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat