Kertokaa miten päästä eroon mies on marsista nainen venuksesta olosta...

Vierailija

onhan se tunnettu tosiasia että miehet ja naiset kommunikoivat ihan erilailla.mutta tämä alkaa jo haitata parisuhdetta kun tuntuu ettei kumpikaan ymmärrä toista.edes 15 vuoden yhteiselon jälkeen.Rakkautta löytyy mutta se keskustelutaito puuttuu yhteiselämästä.. mistä sen saisi takaisin...

Kommentit (5)

oli tosi ilo lukea se :) ja oli paljon ajatuksia varmaan tosi monellekin avioliitolle. Yritän muistaa noi kaikki asiat mutta aina välillä se on hankalaa kolmen pienen lapsen ja koiranpennun kanssa.. kiitos kiitos kiitos ihanasta viestistä :) haluatko kertoa mikä sun oma elämäntilanne on tällä hetkellä...?

ilmeisesti molemmat tulkitsee negatiivisesti toisen sanomia kommentteja vaikkei toinen niin sitä tarkoitakkaan...argh onkohan tää meiän suhde ihan kuollu.

Mukelot hoitoon (jos vaan mahdollista) ja lähdette vaikka Berliiniin pitkäksi vkolopuksi. Jos rahat ei riitä sinne, niin RyanAir muistaakseni lentää tosi halvalla treeltä Vilnaan (vai mikä se nyt oli).Lisäksi tarkista seuraavat kohdat:1. ajatko säärikarvoja? (jos et, niin paas höyläten!)

2. nukutko paitulissa? (jos nukut, niin painus nyt kauppaan ja heti!)

3. kysytkö mieheltäsi, mitä kuuluu ja jaksatko kuunnella vastauksen?

4. pyydätkö miestäsi välillä halaamaan, pussaamaan, suutelemaan, rakastelemaan jne.?

5. istutko kaiken vapaa-aikasi av-mammoille kirjoittamassa?

6. Oletko lihonnut yli 20% painoosi lasten jälkeen? (jos olet, niin tekosyitä on turha tässä luetella!)

7. Sanotko miehellesi aina välillä -> lähdes nyt vaikka kaverin kanssa oluelle?

8. Sanotko miehellesi aina välillä -> mä lähden nyt kaverin kanssa oluelleHanki ensin itselles joku intohimo! Tee itselles jotain! Mene vaikka avantouimaan, jos et muuta keksi. Jätä nakkikeittojen tekeminen viikoksi ja osta pelkkää salaattia (parasta laatua sellaista) kaupasta. Hanki uus tukka. Mene potkunyrkkeilyyn. TEE JOTAIN ITSELLES! Siitä teidän yhteinenkin suhde saa nostetta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat