Ostin meikkejä 150 eurolla-

Vierailija

onko kohtuullista?

Sivut

Kommentit (44)

Vierailija

meikkeihin sellaiset 150 euroa. ostan kerralla enemmän, siis ihonhoitotuotteita enimmäkseen, toki summassa myös huulipunat, ripsivärit yms. Eli jotain 600e vuodessa meikkeihin, varmaan aika keskivertoa, luulisin.

Vierailija

Aikoinaan käytin Imedeenin hoitovoidetta purkillisen ja se vei verisuonet nenältä. Mielestäni nykyiset Imedeenin voiteet eivät ole sitä samaa, mutta tuo Phytomerin voide (kosmetologilta) auttaa couperoosaa ihan kiitettavästi. Siitä saa myös naamiona samaa.

Vierailija

Se ei silti minusta tarkoita automaattisesti sitä, että kaikki olisi samaa hinnasta riippumatta.

Kyllä minulla meikki pysyy ihan eri tavalla raikkaana, kun alla on hyvä päivävoide ja hyvä meikkvoide.

Ja todella paljon vaikuttaa iltavoide siihen, paljonko on turvotusta ja silmäpusseja aamulla. Tai pysyykö seuraavana päivänä eyelinerit naamalla.

Vierailija

Minä ostan merkistä riippumatta sitä mikä sopii iholle, Meikeissä on välillä kalliitakin tuotteita, kyllähän ne levittyvät ja kestävät ihan eri tavalla kuin halpikset. Puhdistustuotteina olen vuosia käyttänyt Dermosilia, hinta/laatu suhde loistava ja atoopikon iholle sopivat tuotteet.

Vierailija

Jotkut ostavat meikeissä sitä tiettyä muotimerkkiä. Ja kuitenkin kallimmat ryppyvoiteet eivät useinkaan ole sen parempia kuin tavaratalosta saatavat halvat perusvoiteet.

Vierailija

Oletko koskaan kokeillut työntekoa?? Siitä maksetaan palkkaa.Pari kertaa (vuoden kerrallaan) lapsia kotona hoitaneena tiedän, ettei rahaa silloin tullut ikkunoista ja ovista, mutta sehän oli hetkellistä. Hiekkalaatikon reunalla ei myöskään tarvinnut miettiä, kestääkö puna ja väri syksyn sateet.Työelämässä ei voi vain näyttäytyä samanlaisena "variksenpelättimenä" kuin lasten kanssa ulkoillessa.Fakta on, että 3- tai 4-kymppisenä täytyy ehkä vähän enemmän panostaa ulkonäköönsä kuin 2-kymppisenä.

Vierailija

jos 150 eurolla irtoaa kaikki tuo mitä listasi. Kunnon silmänympärysvoide maksaa 50 euroa, kunnon meikkivoide toiset 50 euroa eikä siihen kummoista saa sillä kolmannella 50 eurolla enää päälle. Sitäpaitsi voiteet jne eivät edes ole meikkejä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat