Vierailija

Juuri Ykköseltä tuli aamuteeveessä keskustelua lasten päivähoidosta. Olipa aika sota. Harmi kun kotiäiti oli niin jyräävä, ettei keskustelusta tullu mitään. Katsoiko kukaan muu?

Kommentit (16)

varmaan oivan esimerkin, miten toimitaan elämässä.Hän iski TA Mikkosen kun mies oli naimisissa. Kävi hässimässä miehen kotona aviovuoteessa. Kun käry kävi, antoi haastatteluja ja haukkui T.A Mikkosen vaimon.On entinen julkkiskampaaja, joka alkoi kotiäidiksi vampattuaan naimisissa olevan miehen.Se taas on eri asia, kärsikö pitemmän päälle T.A Mikkosen ex-vaimo tästä. Voi olla, että elämä on parempaa päästyään sellaisesta miehestä eroon.

viheltää peli poikki. Jos ei olisi suora lähetys, olisi varmasti leikattu suurin osa pois. Kyllä minun silmissä jos kotiäitiyden puolustaja on tuollainen, ei sympatioita puolelleen saa. Jyräsi toisen vieraan tosi törkeästi, ei antanut suunvuoroa ja jos muka antoi, puhui kuitenkin päälle.

No kyllä katsoin, sattumalta oli tv auki. Sehän oli kukapa muu kuin Nina Mikkonen (Timo TA:n vaimo), kotiäiti henkeen ja vereen. Toimittaja oli liian nössö puuttumaan rouvan paasaamiseen. Mikkosen puheet nostaa aina verenpaineen: ei meillä kaikilla ole mahdollisuutta jäädä vuosikausiksi kotiin lapsia hoitamaan. Kyllähän etuoikeutetun semi-julkkiksen kelpaa saarnata.

Jos ette osanneet yhdistää, on Nina Mikkonen Timo T. A. Mikkosen vaimo. Aivan järkyttävää käytöstä. Kouluttamaton ihminen haukkuu toista vierasta tyhmäksi suorassa lähetyksessä, huutaa ja puhuu päälle ilman minkäänlaista kykyä kuunnella. Toivoin, että miesvieras olisi kävellyt pois, kun akka ei useista pyynnöistä huolimatta antanut suunvuoroa, vaan puhui koko ajan päälle. Koko ohjelma oli täysi fiasko!

laittakaa palautetta.

aika karmea akka!

jyräsi omilla mielipiteillään eikä suostunut kuulemaan kenenkään muun mielipidettä, vaikka eihän tuossa ollut kyse muusta kuin mielipiteiden esittämisestä. akkahan tärisi, kun luki lappusestaan puolustuspuhettaan. ei siis itsekään ollut sisäistänyt "mielipiteitään".

ei varmasti saa multa pisteitä käyttäytymisellään. aika säälittävä tapaus.

Yle Areenan arkistoista löytyy varmaan ens viikolla jos joku ei tätä nähnyt.Huonot käytöstavat naisella!!! Lapsiparat jotka hänen kotihoidossaan ottavat mallia äidistä eikä tarhantätejä ole neuvomassa miten käyttäydytään!

Ap jatkaa. MInusta tuo ruotsalaistutkimus oli mielenkiintoinen. Siitä ois ollu kiva kuulla enemmän. Harmittaa, kun kotiäidistä tuodaan tuollainen takajaloille nouseva jäärä esille. Olis voinut tulla ihan hedelmällinenkin tyynysota jonkun toisen keskustelijan kanssa. Oli sillä miehelläkin aika yksoikoiset mielipiteet, että hyvä sinänsä, että oli vastakkainasettelua, mutta tyyli oli vaan ihan väärä. Tuntu, että toimittaja olis voinu vajota maan alle. Napakkuutta olis enemmän vaatinut kyllä häneltä.

Katsoinpa hyvinkin. Aamu-tv teki pienen virheen ottamalla kotiäitien puolta pitäväksi noinkin fanaattinen ja harvinaisen huonon kuuntelukyvyn omaava nainen, jok

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat