Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lainaus:

Kurinalaiselle kuntosalikävijälle kertyneet viisi ylimääräistä kiloa eivät sen sijaan tunnu hyvältä.- Kuulostaa ehkä pinnalliselta, mutta ei ole helppoa hyväksyä kropan muutosta.
Ylimääräiset? Hohhoijjaa...

Sivut

Kommentit (30)

luuleeko joku tosiaan, että valmennukset Suomessa ovat jotakin läähättämistä? :D Mä en ainakaan läähättänyt henkäystäkään ja valmennus järjestettiin kyllä sairaalassa eikä jumppasalissa..

pimpsan niin että mikään ei tunnu miltään..Tosiasia on että ei se normaali synnytys sitä emätintä vahingoita niin että ei jumpalla (ja orgasmeilla) selvittäis. Useimmiten se vika on ihan muualla.t: nainen joka varsinkin synnytysten jälkeen on vasta alkanut nauttimaan omasta seksuaalisuudestaan ja jolla on aktiivinen mies. Neljäs on tuloillaan.

sairaalassa ja ihan käytännön juttuja siellä käytiin läpi, eli mistä ovesta tullaan, mihin ilmoittaudutaan, mitä tarvii mukaan, mistä miesten kannattaa kulkea osastolle, missä on kanttiini ja koska auki, missä parkkipaikat ja mistä saa parkkiluvan, kuka kirjoittaa todistuksen miehelle yms. eli ei todellakaan mitään "hengitysharjoituksia:)"!Minusta ainakin oli hyödyllinen, vähentää varmasti yleistä sähläystä, kun joka asiaa ei tarvitse silloin "h-hetkenä" käydä selvittämään

Lainaus:

venyis ja vanuis jo raskauden aikana niin sillonhan seksi loppuraskauden aikana tuntuis ihan erilaiselta kun siihen saakka, ainakaan mun kohdalla ei näin kyllä ollu, ihan samalta tuntui (no masu oli tietysti isompi jne), kyllä se synnytys oli se vedenjakaja. kun nyt niistä tikeistä ja muusta oli ensin päässy eroon että uskalsi edes yrittää...
emättimessä on herkempi. EIkä tässä ainoastaan puhuta emättimestä vaan esim lantion ja emättimen luista jotka leviää.

Toiseksi jos se pimppa venyis siinä synnytyksessä, niin eiköhän ne miehet jahtaisi niitä neitsyitä alvariinsa ja lapset jäis siihen yhteen. Kuten mun mutsi joskus totes, ei syntyisi toisia eikä kolmansia... Eli samalla logiikalla.

Lainaus:


No aika moni mies tosiaan jahtaa nuoria, synnyttämättömiä naisia. Ja kyllähän mällin saa lentämään vaikka olis kuinka löysä tavara, ei se lasten määrään vaikuta. Todella nautinnollinen seksi voi kyllä loppua siihen synnytykseen, näin miehen vinkkelistä.
USEIMMAT naiset löytää vasta alatiesynnytyksen jälkeen sen seksuaalisen nautinnon oikein toden teolla.Oletko huomioinut että vaimosi saa levätä ja tarpeeksi huomiota sekä esileikkejä?

Tottakai emätin muuttuu synnytyksessä! Hyvänen aika, miettikää mikä venytys ja rasitus se on! Moni mamma selittelee esim. levennyttä lantiotaan lapsilla, että se nyt vaan tuli isommaksi eikä mitään voi tehdä. Sama paino-ongelmien kanssa. Mutta annas olla kun otetaan puheeksi se kanava mistä lapsi on pungettu ulos, muka mitään eroa ei ole entiseen vaan on jopa tiukentunut. Haloo!Totta kai jumpalla voi tehdä paljon ja varmasti synnyttäneellä voi olla tiukka, mutta jos esim. mies kertoo että tuntuu selväsi löysemmältä niin sitten se asia on hänen mielestään niin. Ei kai ne miehet vaan kiusallaan keski jotain kuviteltuja löysyyksiä, tuntoaisti se heilläkin on.Terveisin nainen, jonka mies kehuu tiukaksi mutta itse huomaa että jotain on muuttunut

Vasta 5 tullut ja nyt jo tuntuu pahalle... No mitenhän sitten loppuraskaudessa. Tai synnytyksen jälkeen taikinamahan kanssa...Olen itsekin ollut aina hoikka ja urheilullinen, mutta minusta oli ihanaa seurata miten vartalo muuttuu ja sain kauniita pyöreitä muotoja.

Lainaus:

me tiedetään kaikki että synnyttäneen naisen pimpsa on kaukana siitä kun oltiin vaikkapa neitsyitä.
Neitsyenä en edes tajunnut emätinjumpasta mitään...

Mutta jotkut menevät sektioon luulons takia...vai miksi kuulee monesti, että mikään paikka ei väljennyt, kun tehtiin sektio....Yksikin blondi oikeen kailotti (miehiä ympärillä), että paikat on kunnossa, kun leikattiin.

on synnyttänyt niin monta kuin on ehtinyt, taitaapi kaikkiaan 8 synnytystä olla. Hänelle joskus viien-kuuenkympin kieppeillä gyne sanoi, että on ihan kuin nuorella tytöllä. :D Äitee oli niin vaan ylpee! :DD Että ei hänellä ainaskaan ollut sitten venynyt.

Lainaus:

sairaalassa ja ihan käytännön juttuja siellä käytiin läpi, eli mistä ovesta tullaan, mihin ilmoittaudutaan, mitä tarvii mukaan, mistä miesten kannattaa kulkea osastolle, missä on kanttiini ja koska auki, missä parkkipaikat ja mistä saa parkkiluvan, kuka kirjoittaa todistuksen miehelle yms. eli ei todellakaan mitään "hengitysharjoituksia:)"!Minusta ainakin oli hyödyllinen, vähentää varmasti yleistä sähläystä, kun joka asiaa ei tarvitse silloin "h-hetkenä" käydä selvittämään
Nuo jutut selviävät sairaalaan tutustuttaessa. Sinne voi mennä ilman perhevalmennustakin. Toisekseen nuo voi ihan lukeakin paperilta, ei ole välttämätöntä raahautua synnytyssairaalaan noita tietoja varten.

jumppaillu nuorena pimuna kun ei tarvinnu, yks seksikumppani kysyikin kerran että millon meni neitsyys ja kun vastasin että pari vuotta sitten niin tää mies vastasi että hän kuvitteli että pari kuukautta sitten tai vastaavaa olis menny, oli sen verran tiukka tavara ilmeisesti. uskallan väittää että tuskimpa enää synnytyksen läpi käyneenä tulis tollasta kommenttia vaikka kuulat yms on.

vaikka paikat toki valmistautuu synnytykseen jo raskauden aikana niin kyllä se synntys on se viimenen niitti.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat