Vierailija

Meillä on ristiäiset huomenna ja alakerran ikkunat on ulkoapäin täynnä kissantassun jälkiä (kissoilla tapana pyytää sisään kauhomalla ikkunaa kaksin tassuin..). Voiko ikkunat pestä vaikka pakkasta 10 astetta? Käytänkö jotain erityisainetta?

Kommentit (3)

kokeile niitä valmiita ikkunanpesusuihkeita josko niillä onnistuisi. Entäpä tuulilasinpesuneste, sehän kestää pakkasta? Ja jos peset vaan ulkopuolelta niin hajuhaittojakaan ei tule. Tosin tätä en ole kokeillut mutta tulipahan vaan mieleeni.

Ne suomalaiset siivousohjelman mammat pesi yhden kämpän ikkunat talvella. En muista mitä laittoivat sinne sekaan, ettei ikkunat jäätynyt.

Sankoon mahdollisimman kuumaa vettä ja auton lasinpesunestettä. Jos tuntuu, ettei lika irtoa, niin vielä loraus Fairya. Sitten vaan mikroliina ja kuivain viuhumaan.En suosittele lasinpesusuihkeita, joita saa ruokakaupan pesuainehyllystä.

Ensinnäkään niissä ei ole alkoholia (estää jäätymisen) ja toisekseen ne ovat kaikki emäksisiä, joten aikaa myöten pilaavat lasin/peilin pinnan. Jos olette nähneet joskus riemunkirjavan vanhan peilin, niin sitä on pyyhitty sellaisella.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat