Kerro mikä yhdistelmä sopis parhaiten tai ehdota omaa ehdolla olevista nimistä

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Elikkäs kerro mikä näistä sopisi parhaiten sisarussarjan jatkoksi tai yhdistele nimistä mielestäsi paras/kaunein.Tässä miettimiämme (tytölle on paljon enemmän vaihtoehtoja tai ei osata päättää, pojalle helpompi, joskin nekin kaikki mieleisiä)Tinja Magdaleena

Tinja Serafiina

Tessa Magdaleena

Tessa Marleena

Tessa Marianna

Tessa Kristiina

Tessa Elviira

Tara Magdaleena

Stella Kristiina

Stella ElviiraTimi Sebastian

Timi Kristian

Tiitus Kristian

Tiitus Benjamin

Tino Kristian

Tino SebastianTytön etunimistä mieleisimmät molemmille on Tessa ja Stella.Ja sisarusten nimet olivat:Tilda Eleonoora

Tomas Alexander

Telma Karoliina

Kommentit (12)

Tessa Elviira olisi itselleni hiukan mieleisempi, mutta Elviira on aika lähellä siskon Eleonooraa. Kaikkiaan ärrällinen toinen nimi on monessa kohtaa parempi, koska sisaruksillakin r toisista nimistä löytyy ja se tekee yhdistelmistä mukavan reippaita.Tinja voisi myös käydä, mutta on kyllä aika lähellä Tildaa. Stella on äänteellisesti kovin lähellä Telmaa, lähempänä kuin Tessa. Tara on jotenkin kovempi ja uudenaikaisempi kuin sisarusten nimet, joten siksi ei minusta sopiva.Poikien nimistä Tiitus ehdottomasti omasta mielestäni paras ja myöskin sopivin sarjaanne. Tino ja Timi taas jotenkin uudenaikaisempia. Kristian juurikin tuon aiemmin mainitsemani ärrän vuoksi ja koska Tiitus Benjamin on kovin raamatullinen.

-Iitu-Tara Serafiina - tää ois kyllä kaunis, samoin Taija Serafiina on ollut mietinnässäMieleisimpiä toisista nimistä tytölle on ehkä Serafiina, Magdaleena ja Kristiina.Tobias nimi on ollut myös ehdolla, mutta Tiitus vei kuitenkin siitä voiton.

Lähtisin kans tuolle T-linjalle, koska mielestäni on hassua, jos yksi erottuu joukosta. Omille lapsille nimiä valitessa on tehty niin, että vaikka alkukirjain on sama niin on ollut kivampi kun on ollut eri vokaali toisena kirjaimena. Eli kun teillä on jo nuo Ti-, To- ja Te- niin luonnollisesti siihen kuuluu Ta-..=) Eli noista vaihtoehdoista Tara. Siihen sopisi myös jokin muu Ta- alkuinen ehkä viisikirjaiminen nimi, kuten siis muidenkin nimet...

Stella olisi suosikkietunimi noista, mutta ehkä lähtisin antamaan kuitenkin T-llä alkavan kuten isosiskoilla.

Elikkä päädyn siis: Tessa Marleena.Pojista parhaiten sopisi minusta Tiitus Benjamin tai Tino Kristian.

Tinja on todellakin vähän häiritsevän lähellä Tildaa, että se siinä on huono puoli. Joten äänestänkin edellisen ehdottamaa Taikaa. Taika Serafiina olisi tosi ihana :)

Tyttöjen nimistä tuo Tinja Serafiina oli ehdottomasti mielestäni kaunein. Poikien nimistä olikin vaikea valita, koska Timi, Tiitus ja Tino ovat niin yhtäläisen kivoja. Mutta Tiitus sopisi jotenkin paremmin sisarusten nimiin, varsinkin veljeen nimeen. Tiitus Benjamin on huomattavasti sointuvampi kokonaisuus kuin Tiitus Kristian.

Lainaus:


Tessa MarleenaTiitus Benjamin
nämä siis sopisivat minusta parhaiten sarjaan ja ovat myös mieetimistänne mielestäni kauneimmat :)Tiina :)

Tytön nimistä Tinjan unohatisin, kun on niin lähellä Tildaa. Telma ja Stella ovat myös aika lähellä äänteellisesti toisiaan, joten ääneni saavatTessa Marleena ja hieman yhdistellen

Tara SerafiinaListanne ulkopuolelta ajattelin ehdottaa vielä Taika ja Tiitu -nimiä, sopisi todella kivasti joukkoon nekin.Pojan nimistä ehdottomasti ihanin olisi

Tino Sebastian (kelpuuttaisin vaikka omalle pojallekkin)tosin Tiitus sopii joukkoon niin hyvin, että pakko antaa kannatusta myös sille.

Tiitus Kristian saa siis kannatukseniPojalle vielä "villi kortti" ehdotus: Tobias

Tessa/Tara Magdaleena ja Tessa MarleenaTiitus BenjaminTiitus ihan ehdottomasti paras ja joukkonne sopivin minun mielestäni :)

Tytön nimistä oikeastaan kaikki kävisivät joukon jatkeeksi. Itse mietin, että onko Telma ja Tessa tai Tilda ja Tinja samankaltaisia/kuuloisia. Tarassa olisi oma vokaalinsa T:n jälkeen ja siten kävisi hyvin :) Mutta Tessa on kyllä kivan reipas nimi, joten ääni sillekin!

lumitähti77Tuota ihan samaa on itsekin mietitty, siis eli onko Tessa liikaa samanlainen Telman kanssa ja Tinja taas Tildan. Tästä johtuen Tara ois ehkä paras vaihtoehto, täysin pois suljettu ei ole Taija nimikään, se vaan mietityttää, että kun tutun lapsi on Tanja, että oisko Taija ihan liian samanlainen sen kanssa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat