Vierailija

Minkälaisen takauksen tarvitsee 50 000-60 000€ lainaan. Ilmeisesti enää ei riitä pelkkä hlö takaus, mutta jos kyseisen hlö:llä olisi asunto tai muuta omaisuutta, niin riittäisikö vai tarvitseeko useampia ihmisiä ja omaisuuksia.Kiitos!

Kommentit (4)

Mieheni haki verkkopankin kautta lainaa 16000€ ilman mitään takauksia tai selvityksiä mihin lainaa tarvittiin ja pari päivää myöhemmin raha kolahti tilille. Siis kukaan ei edes soittanut, eikä kysynyt mitään. Rahat tuli tuosta vaan. Eikä bruttotulot ole kuin hiukan päälle 2000€ ja on jo autolainaa ja asuntolainaakin.Oltiin ihan varmoja, ettei myönnetä, kun ei voitu verkopankin kautta hakea sitä edes yhdessä. Mutta olimme järkyttyneitä, että homma kävi noin helposti, eikä pankista edes soitettu kotiin.

Kysy suoraan muutamasta pankista. Varaudu siihen, että joudut avaamaan asiaa pankin luukulla enemmän kuin tuo pari riviä tällä palstalla. Varman vastauksen saat vain antamalla enemmän tietoja ja vastaus riippuu pankista.

Esim. jos menee asunnon ostoon, niin silloinhan osa asunnon arvosta käy takuuksi, eikä tuota summaa varten välttämättä tarvita muita takuita. Ja riippuu takaajan omaisuuden arvosta, riittääkö yksin vai tarvitaanko useampia. Jos esim. velaton asunto, niin ei todennäköisesti tarvita muita (riippuu tietysti sen asunnon arvosta).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat