Apua koulutehtävään?

Vierailija

Eli pitäisi tehdä sivunmittainen pohdinta Mielenterveys, päihe- ja kriisityöstä.. Tai siis, että miten kohtaan tälläisen asiakkaan..Opiskelen siis lähihoitajaksi ensityön koulutusohjelmassa.. Enkä pääse alkuun! Apuja kaivataan!Iso kiitos :)

Kommentit (6)

Vierailija

mieti missä tällaisen asiakkaan kohtaat ? olerko jo ollut jossain jaksolla missä olet jo kohdannut ? aloita siitä?Kun nyt vain saat alun työllesi, huomaat kuinka yksi sivu ei meinaa riittääkään...

Vierailija

Mikä teitä kiinnostaisi. Tuntuu taas että tulee vaan kirjoitettua turhaa liibalaabaa! Ja lapsetkin huutaa aaarrgghh! Eihän tästä nyt tule mitään!

Vierailija

Lähäriopiskelijoilla on paljon päihdeongelmia. Heidän opettajansa muistuttaa jo spurgua... Siitä sitten käsittelen koko henkilökunnan ja opiskelutovereidesi oletetut mielenterveys- ja alkoholiongelmat. Herätät ainakin keskustelua...

Vierailija

aloitat vaikka siitä että kerrot ihan yleisesti ko. asiakasryhmästä, kuinka yleistä se on, miten ihmiset suhtautuu (ennakkoluulot) jne. Huomaamattasi pääsetkin sitten jo itse asiaan. Yleensähän mielenterveysongelmaisella on myös päihdeongelma ja päinvastoin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat