Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

On täällä varmaan jo käsitelty, mutta miten musta oli kaikki nuo ehdokkaat aivan surkeita, vai onko mun musiikimaku huono?! Remu oli jotenkin nolo esitys, ok onhan sillä mainetta ja noin mutta silti... Ja Waldo´s People kuulosti jotenkin 90-luvulle jämähtäneeltä. No, enhän mä Lordiinkaan aikoinani uskonut, joten ehkä näissä nyt on sitä jotakin, mitä en huomaa.

Kommentit (8)

helkutin joulukoriste sillä akalla riippui selässä ja miks sillä oli päässä 90-luvun strassipanta jneSe mies lauloi siiinä ok mutta se naisen ääni petti ainakin 3x ja se aloitus oli KAMALA. Keskikohta menetteli kun oli vähän paatosta mukana... mut ei sitä tajunnu kuunnella kun katsoi sitä joulutähteä

tuolla biisillä olisi hyvät mahdollisuudet pärjätä! Olikohan vaan jännitystä, mikä vei äänen vai onko oikeasti livenä tuollainen? Tuolla Ylen sivuilla kuulostaa ihan erilaiselta.

ei tullut mieleenkään äänestää niistä ketään. Remu... voi kauheeta, se on jo niin vanha pappa että ei sitä voi viisuihin lähettää muiden naurettavaksi kun ei muut ymmärrä mikä on Remu (kaikki kunnia hänelle siis). Noh, sama tunne on ollut joka vuosi :)

ja ne pari modernimpaa ovat sitten olleet "vain huonoja",muut jämähtäneitä ja vähän säälittäviä (remu,tapani kansa jne)Kyllähän suomessa sataan arvostaa jotain remua ja sen osallistumista mutta voi häpeä kun se nostettas kansainväliselle lavalle... joku saattais sielläkin muistaa hurriganesit muttei se siltikkään auttas...Tällähetkellä paras on ollut Kwan ja minusta heidänKIN laulunsa oli surkeampi kuin monet heidän tavallisimmat laulut...

Uusimmat

Suosituimmat