Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tai yleensä muitakana kaappeja?Itse vaihdan parin vuoden välein paperit. Jotenkin on niin sottaisen näköistä, jos valkoisilla hyllyillä on suoraan ruokapakkaukset.

Kommentit (11)

Paperoidut hyllyt:

-otat tavarat pois hyllyiltä

-irrotat hyllyt

-poistat paperit

-leikkaat ja asettelet uudet paperit paikoilleen

-asetat hyllyt paikoilleen

-laitat tavarat hyllyillePaperoimattomat hyllyt:

-otat tavarat pois

-pyyhit hyllyt puhdistusliinalla

-laitat tavarat takaisin

Muuttaessani pois vuokraasunnosta vuokranantaja valitti kaikesta mahdollisesta. Yksi mielestäni järjettömin oli, miksi en ollut käyttänyt papereita keittiön hyllyillä??! Keittiön kaapit kun eivät enää kymmenen vuoden kuluttua näyttäneet täysin uusilta. Kyseessä oli vanha pariskunta, jotka varmasti olivat tottuneet hyllypapereihin omassa kodissaan.

Ensinnäkin meillä on kaikki astiat ja kuivatarvikkeet laatikoissa. Imuroin kuiva-ainelaatikon aika säännöllisesti, ei sitä kyllä pyyhkiä kovin usein tarvitse.Eikä meillä astialaatikot oikeastaan likaannu, joulunn alla pyyhin laatikot, eikä tosiaan olisi tarvinnut. Lasit ja kahvimukit on kaapissa, enkä sitäkään kovin usein pyyhi. Astianpesukoneesta nostan puhtaat lasit ja astita kaappeihin/laatikkoon, mitä epähygienistä siinä on?

ei enää tänä päivänä paitsi jos jollain on ikivanha kaappi jonka hyllyt on epäsiistit, rosoiset yms.Tuo tapa on ns. muinaisjäänne ja en uskonut enää kenenkään niin tekevän.Kätevintä on ettei ole niitä papereita. Siistinä pitäminen on helpompaa eikä ole sitä laittamisen vaivaa.Kyllä nuorena tein tuota minäkin.Terveisin 51 v.

Ennenvanhaan paperoitiin koska hyllyt olivat usein käsittelemätöntä puuta tai jotain puupuristetta = rumia, helposti likaantuvia.Nykyään kaapistot ovat pinnoiltaan kulutusta kestäviä ja niitä voi pyyhkiä puhtaaksi.Minusta on epäsiistimmän ja sekavamman näköistä jos kaapissa on kirjavat paperit ja niiden päällä ruokatavarat ja kaikenlaista murua.Meillä jauhot, hiutaleet, kahvinpurut jne on pakattu läpinäkyviin purkkeihin nimitarrojen kera ja siivoan keittiön kaapit tarvittaessa ja pari kertaa vuodessa kauttaaltaan.

Uusimmat

Suosituimmat