sairaalakoulu... onko ihan järkky paikka?

Vierailija

lapseni on ollut masentunut ja jää turhan usein koulusta pois, tarjottiin sairaalakoulua - onko kellään kokemusta?

Kommentit (9)

fyysisesti sairaita, adhd-lapsia, autistisia ym. Kuitenkin siellä on tosiaan paljon väkeä töissä, ja aikuisilla riittää paljon paremmin aikaa ja ymmärrystä myös lapsesi ongelmia kohtaan. Lapsesi saa siellä hoitoa koulun ohessa, ja siten saa paremmat mahdollisuudet kuntoutumiseen verrattuna normaaliin kouluun. En usko hänen jäävän hurjimusten jalkoihin, koska lapset sairaalakoulussa ovat kuitenkin ehkä yllättävän tavallisia, heillä ei vain jostain syystä riitä jaksua tai keskittymiskykyä tavallisessa koulussa olemiseen. Ne lapset ovat tavallisia, niinkuin sinunkin lapsesi, hieman haastavampia vain.Käykää todella tutustumassa, ja ehdottomasti suosittelen myös ottamaan paikan vastaan.Leimautumisesta vielä, että enemmän häntä leimaa vuosia jatkuva masennus, kuin sairaalakoulu.

oleville meidän koulun oppilaille. Sen käsityksen olen saanut, että opiskelu on siellä mukavaa ja leppoisaa, koska ryhmät ovat pieniä ja tosiaan, aikuisia on paljon. Jotkut meidän koulun oppilaat ovat olleet siellä vain vähän aikaa, toiset taas useita kuukausia. Itselläni ainakin on ihan positiivinen kuva sairaalakouluista.Yksi ystäväni opettaa pari tuntia viikossa myös sairaalakoulussa, ja hän ainakin pitää siellä olosta.

työn puolesta jonkin verran. Varmaankaan ei vanhemmille helppoa, tuskin lapsellekaan aluksi, mutta helpottanut kuitenkin lasten oloa. Suosittelen ottamaan kaikki avuntarjoukset vastaan!

Resursseja ihan eri tavalla kun taviskoulussa: opettajalla 2 oppilasta kerrallaan luokassa. Toki joukossa on näitä aggressiivisiakin, mutta ryhmien vaihtelu ei ole ongelma.Sairaalakoulun päätavoite on kuitenkin palaaminen normaaliluokalle. Usein siirtymävaiheen kautta, eli voi tehdä myös osaviikkoa molemmissa!

lapsesi tilanteessa ainoa oikea paikka! Jos tilanne on tuo, että sairaalakoulupaikkaa tarjotaan (niitä on todella vaikea saada!) niin ilmanmuuta ottaisin! Lapsesi saa siellä kuntoutua ilman ulkoisia paineita aivan rauhassa.

ja toisaalta sitä, että onko sinne kasattu kaikki läänin sekopäät, ja kun lapseni on enemmän sisäänpäin vetäytyvä, niin jääkö hurjimusten jalkoihin?taidetaan kuitenkin käydä tutustumassa tai kai meidän on siis pakko

ap

Siellä on ammattitaitoista väkeä töissä ja lapsista pidetään todella hyvää huolta. Väkeä on paljon suhteessa lapsiin.Ystäväni oli siellä töissä, ja olen kuullut todella paljon hyvää. Siihen myös panostetaan rahallisesti melko hyvin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat