G: Jos sinun olisi nyt pakko päättää ulkonäköstäsi loppuelämäksi;

Vierailija

Millaiset hiukset?

Paljonko haluaisit painaa (+kuinka pitkä olet)?

Sivut

Kommentit (19)

Mutta joo, hiukset saisivat olla aika neutraalit, tasaiset, lapaluihin asti, tumman ruskeat (luonnollinen väri, nyt mustat). Paino saisi olla nykyisissä lukemissaan 55kg /160 cm. Tosin haluaisin olla kiinteämpi ja lihaksikkaampi, se vaikuttaa painoonkin. Nyt olen lähinnä löysää lihaa, vaikka hoikka. :)

mahongin punaiset ehkä...

Pituuteni on 168 ja haluaisin painaa 65kg. Mulla menee kasvot rumiksi jos painan vähemmän kuin sen. On tässä aikuisiän aikana paino vaihdellut välillä 50-82kg ja tuo 65 olisi hyvä.

Haluaisin että olkapäille ulottuvat hiukseni olisivat pidemmät, ainakin 20 senttiä. Väri vaikka punainen. Pituutta löytyy 172 cm, paino voisi olla 60 kiloa, niinkuin on ollutkin ennen raskautta.

Tatuointeja voisi olla vielä enemmän. Ja kulmien kestovärjäys kestävämpi =)

Niin vaihtaisin itseni afroamerikkalaiseksi tai mulatiksi. Ei täysin mustaihhoiseksi, ehkä tyyliin Janet Jackson tai Kelly Rowland:)Kauniit sirot piirteet, isot silmät ja iso suu:)Mutta jos nyt lähtisin tästä nykyisestä itsestäni muokkaamaan, niin kiloja kymmenkunta pois, kiinteä kroppa, tummanruskeat kiharat hiukset, kiinteämmät rinnat ja kuppia pienemmät.mitäs sitä vielä keksisi....

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat