Vierailija

Esikoinen syntyi kymmenen vuotta sitten melkolailla syöksynä. Sairaalassa ehdittiin olla noin 40 minuuttia, kun lapsi oli maailmassa.Nyt sitten mietinkin sitä, että onko kuinka tyypillistä, että tämä syöksysynnytys toistuisi. Aikaahan tässä välissä on mennyt vuosikymmen. Lähinnä mietin sitä, että uskaltaako kotona olla ihan rauhassa vai pitäisikö mennä pystyttämään teltta sairaalan ulkopuolelle jo tässä vaiheessa (rv 33).Onko paikalla muita, joilla esikoisen synnytys oli syöksy, kuinka seuraavan kanssa kävi?

Kommentit (10)

Minulla lapsia 41. synnytys kesti ekoista supistuksista 3t. Lapsivesi oli mennyt jo kotona huomaamattani wc pyttyyn ja sairaalaan päästyäni oli jo 10cm auki. Samantien synnytyssaliin ja ponnistamaan.2. kanssa tiesin, että on kiire, joten lähdin heti kun supistukset muuttui säännöllisiksi ja ehdinkin olla sairaalassa (jonne onneksi vain 20min -30min matka) reilun tunnin. Kesto 2½t3. sama, paitsi, että supistukset ei enää sattuneet, joten epäröin hetken. Synnytys kesti 2t, sairaalassa ½t.4. Käynnistettin, koska viikolla 38+1 olin jo 4cm auki ilman mitään tuntemuksia. Kesto 1t 15min.Enempää ei lapsia tule.

eli

1. 8,5 h

2. 4,5 h

3. 2h 50 min josta sairaalassa 20 minjoten ymmärtänet että käyn samaa huolta läpi nyt kuin sinäkin eli olen varma että olohuoneen lattia on seuraava synnytyssali.Ekan ja tokan välissä mulla oli 6 vuotta, nyt kolkin ja nelkun väliin tulee 7 v.t: rv 11+3

Lainaus:

1. 8,5 h

2. 58 min

3. 47 min

4. 40 min

5. 35 min

eli eka syöksyn (toisen lapsen jälkeen) kaikki ovat olleet syöksyjä. kolmannen ja neljännen lapsen välissä 8 vuotta, joten keho muistaa =0)

tahti vain kiihtyy

eka: vedet meni ja kaks tuntii sen jälkeen lapsi maailmassa. supistuksia oli vajaa tunti

toka: supistuksia, ei kipeitä kesto reilu tunti

kolmas: vesi meni, 15 min sen jälkeen vauva syntyi. kerettiin sairaalaan, ja meinas syntyy käytävään, ehin saliin, syntyi siinä seisaallaan ei tarvinnut kovasti ees ponnistaa.

veikkasivat et neljännen kanssa en ehi

Täällä kans yks, jonka eka synnytys kesti kaikkiaan 3h. Sitten oli yksi käynnistetty synnytys, jota ei voi mitenkään verrata ensimmäiseen.. Kolmatta synnytystä jännitin kovasti, et kerkeekö olleskaa sairaalaan, koska matkaa oli jonkin verran. Tämän vuoksi synnytys meinattiin käynnistääkin, mutta en halunnut. Kun komas kerta tuli, ei ollut minkäänlaista kiirettä. Koko homma kestikin odottamattomasti 10h. Johtui ilmeisesti siitä, että kohtu oli aika väsynyt. Oli siis supistellut erittäin paljon jo ennen varsinaista synnytystä. Pari vkoa ennen luulin synnytyksen alkaneen, kun supistukset kestivät 6h ja olivat jo melko voimakkaita. Loppuivat kuitenkin.

Se kiva puoli oli tuossa pitkässä synnytyksessä, että se ei ollut lainkaan niin kivulias kuin eka. Ekan ja 3. välissä oli 4 vuotta.

1. 8,5 h

2. 58 min

3. 47 min

4. 40 min

5. 35 min

eli eka syöksyn (toisen lapsen jälkeen) kaikki ovat olleet syöksyjä. kolmannen ja neljännen lapsen välissä 8 vuotta, joten keho muistaa =0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat