Vierailija

Tuli mieleen tuosta hyllypaperiketjusta että mitä kaikkea vuokranantajat voivatkaan vaatia? Itselläni olivat tuohtuneita kun valitin hellasta joka ei toiminut: "sitä on vain totuttava käyttämään". Pitivät siis aivan uusavuttomana, joka ei osaa edes ruokaa laittaa heidän hienolla hellallaan. Ja vanhempi pariskunta oli tämäkin.

Kommentit (3)

mutta kerran saatiin valitus. Kirjeessä väitettiin, että ollaan meluttu viiteen asti yöllä ja huudettu. Oltiin kyllä nukahdettu sinä iltana jo ysiltä. :D Eikä kuultu kyllä muidenkaan huutoa, aika sikeästi sitten ehkä nukuttiin. Mutta kerrottiin tämä vuokranantajalle, joka sen kirjeen oli saanut. Hän lähetti sinne viestin, että ollaan oltu nukkumassa, eikä hänkään saanut meistä rellestävää kuvaa. Tuli sitten anteeksipyyntö postissa perään. :)

Asui vuokralla vanhassa rintamamiestalossa, jonka pihassa oli vuokraemännän/mummelin talo. Vuokralaisen kuului siivota pihaa (siitä kyllä vähennettiin vuokrahintaa sitten) olikohan 10h viikossa, ja vuokralainen ei saanut käyttää kuistiaan, ettei mummon tarvitse katsella vuokralaisia. Samoin vuokralainen ei saanut kulkea ovelleen kuin tiettyä kautta, ettei tule mummon nähtäville pihan puolelle. Jotain muutakin oli.. mutten enää muista.

asuttiin vuokralla, vuokraemäntä kysyi että voiko tulla tuomaan jonkun vaihto pöytälevyn meidän työpöytään. Sanottiin että joo, tottakai. Vaikkei meistä kumpikaan taida olla siihen aikaan kotona.

Tultiin sitten kuitenkin kotiin juuri kun tämä nainen oli tuomassa pöytälevyä, hänellä oli mukana mies (mikä on vielä ihan ookoo) ja sitten joku pariskunta, joka oli ilmeisesti potentiaalinen ostaja asunnollemme, jota vuokranantaja oli myymässä. Tämä pariskunta oli juuri nuohoomassa meidän olohuoneessa, joka on aivan eri puolella asuntoa kuin eteisen vieressä oleva keittiö.

Ei siis todellakaan odotettu muuta kun että käyvät pikaisesti tiputtamassa tän pöytälevyn sinne keittiöön, eikä todellakaan annettu lupaa että saa esitellä meidän kämppää joillekkin vieraille ihmisille samalla...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat