Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tehdäänkö np-ultra alakautta vai vatsan päältä? (rv 11 tasan olen menossa)

Vierailija

sitten seuraavat ultrat onkin masun päältä

Sivut

Kommentit (22)

tehdäänkö päijät-hämeen keskussairaalassa sisäkautta vai päältä?toivon todellaki että päältä ,kun inhoan sisäkautta tekemisiä ja sisätutkimuksia yli kaiken :))

jos ei ole ylimääräistä aikaa, etenkään, jos virtsamäärän liiallisuus todetaan vasta alakautta tehtävässä tutkimuksessa. On huomattavasti nopeampaa tehdä tutkimus sitten loppuun vatsan päältä kuin laittaa asiakas pukemaan, käymään vessassa ja riisumaan uudelleen.Lainaus:

virtsan perusteella kumman tavan valitsee? :-DJos virtsaa on liikaa komennetaan käymään wc:ssä.

tehdään vatsan päältä. Jos sikiö on sellaisessa asennossa, että poimua ei saada sisäkautta mitattua, tutkimus viedään loppuun vatsan päältä.Lainaus:

Riippunee enemmänkin sairaalan ja ultraajan käytännöstä kuin läskin määrästä.

Olen perusplösö! :DKakskertaa kolmesta tehty päältä ja alakautta että kaikki mittaukset on saatu tehtyä.

Keskimmäisen lapsen kohdalla riitti pelkkä päältä katsominen ja silloin olin kaikista pyöreimmässä kunnossa..

vatsan päältä.

Kun menin ilmottautumaan, se ...ööö nainen siellä ilmottautumisluukulla kysyi että koska olen viimeksi käynyt pissalla, rakossa pitäisi olla virtsaa kun ultra tehdään vatsanpeitteiden päältä.

Sanoin luulleeni että se tehdään alakautta koska olin lukenut niin. Nainen kysyi että mistä ihmeestä olen sellaista lukenut, ja saisiko hän nähdä sen paperin, kun kyllä se aina tehdään vatsan päältä. Sitten jos sitä kautta ei näy mitään niin vain siinä tapauksessa tehdään alakautta.

Mietin hetken, ja vielä kotona tarkistin, niin kyllä, siinä "meille tulee vauva" -lehtisessä jonka saa neuvolasta lukee, että np-ultra tehdään tavallisesti emättimen kautta. Siinä alussa kun on se kalenteri missä lukee että mitä milläkin viikolla tapahtuu.

ajattelin sitten että pitääkö tässä lehtisessä mikään muukaan paikkaansa, kun tämäkin tieto oli väärin...

Olen todella hoikka, mutta lapsesta ei vatsan päältä kuvattuna näkynyt oikein mitään. Istukka etuseinämässä olisi varjostanut kokonaan näkymät. Seuraava ultra tehtiin päältä.

viikkoja oli 12+2, neuvolasta sain ohjepaperin, jossa sanottiin, että np tehdään alakautta ja rakko pitää olla tyhjä. Ultrassa kätilö kuitenkin sanoi, että kokeillaan ensin vatsan päältä, ja jos ei onnistu, niin sitten alakautta. Päältä saatiin kuitenkin nin hyvät kuvat, ettei tarvinnut.

Kättärillä myös toissa viikolla tehtiin mulle viikolla 12 alakautta ultra. Ja hoikka olen ruumiin rakenteeltani. Katsoivat myös vatsan päältä, kun lapsi oli vähän huonossa asennossa, mutta parempaa kuvaa saatiin alakautta.

Lainaus:


jos rakossa virtsaa, päältäjos tyhjä niin alakautta


virtsan perusteella kumman tavan valitsee? :-DJos virtsaa on liikaa komennetaan käymään wc:ssä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat