Blogin (abortti) pitäjä ei taida olla ihan täydessä järessä!

Vierailija

kävin huvikseni katselemassa mitä siellä oli ja voi herranjestas! en usko että kyseinen tyyppi on edes aborttia tehnyt. haluaa vain tuoda julki mitä ihmeellisimpiä ajatuksiaan.. todella outoja sellaisia!

ei järki päässä jyllää hänellä, ei!

Kommentit (10)

että tämä Mika Ebeling on kaiken taustalla.Tätä sanomaa levitetään tämän palstan lisäksi ainakin Suomi24, Plaza ja Kotimaa-lehden sivuilla.

Virallinen Suomi on antanut tappaa aborteissa 630.000 potentiaalista kansalaista vuosina 1950-2008. Joka viikko abortoidaan noin 200 lasta, vuosittain noin 10-11.000. Abortti on väkivaltaa ja myös henkistä väkivaltaa, joka joidenkin kohdalla kestää koko lopun elämän.Mitä lapsia on abortoitu? Turhia abortteja? Mitkä ovat syyt? Selvittäkää ihmeessä hyvät ihmiset. Abortit yhteiskunnassamme osoittavat, että yhteiskuntamme on vähintään mielisairas.Mitä haluat kuulla lisää - en viitsi kirjoittaa koko blogia uudestaan tähän, se olisi aika raskaksta.

Et osaa vastata! Et pysty! Onneton luuseri..ties mitä muuta. Tämä ja lukemattomat muut ketjusi osoittavat, että te Pro Life-tyypit ette paskaakaan välitä elossa olevista kaltoinkohdelluista lapsista tai kotimaan lapsiperheistä, joilla ei hyvin ole asiat.Surkeata sakkia olette!

Ne potentiaaliset kansalaiset olisivat luultavasti vain kärsineet! Jos oma äiti ei halua, ei 630 000 mitenkään riitä hyvää kotia!Kerro välillä jotain muuta! Mitä olet tehnyt maailman hädänalaisien lasten hyväksi? Oletko nainen ollenkaan vaan sen sairaan kiihkoilijan opetuslapsia? Ala vastata!!!!

En edes vaivautuisi koko blogiin klikkaamaan itseäni. Ihan feikki koko tyyppi, ei ainakaa mikään aborttia katuva, vaan muuten vain joku mielenterveysongelmainen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat