Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Espoossa hyvällä alueella hyvässä, siistissä ja velattomassa taloyhtiössä (rv. -88) normaali kaksio. Selloon 1,5 km. Maksoi 2 vuotta sitten 150 t. Uusittu keittiö ja sauna, pinnat laitettu uuteen uskoon eli yleisilme on eräittäin siisti.Hinta/arvo noussut vai laskenut?

Kommentit (6)

Hyvä veikkaus, että pyynti suurempi kuin maksamanne, mutta toteutunut kauppahinta samaa luokkaa kuin olette pari vuotta sitten maksaneet.Sello on nostanut tietyillä alueilla asuntojen hintoja suhteessa muihin alueisiin, mutta melkein veikkaisin, että tuo 1,5 km on liian pitkä matka Selloon, että sen alueen asunnot olisivat suhteessa nousseet.Saako kysyä, että missä tuo asunto siis sijaitsee?Meiltä Selloon on 0,5-1km ja minusta tuntuu, että hinnat ovat aika samassa kuin pari vuotta sitten.

Todellinen hinta määräytyy vasta sitten jos joku haluaa sen oikeasti ostaa ja olette sitä myymässä. Kysyntä ja tarjonta.Veikkaukseni on 150 000.

Alue pitäisi tietää, koska tuo hyvyys on suhteellista.Onko asunto rivari vai kerrostalo.Onko tontti oma vai vuokra?Mikä on taloyhtiön taloustilanne?

Uusimmat

Suosituimmat