Vierailija

Minkälainen paikka? Onko vesiliukumäkeä ja mitä muuta? Sopiiko lapsille?

Kommentit (4)

Ihan ok hotelli ja sopii vaikka lyhyeen lemmenlomaan. Kallimmat huoneet on oikeastaan ihan tyylikkäitä "venäläisellä" tavalla.

Uima-altaassa ja porealtaissa voi juoda drinkkejä ja kaverin tai kavereiden kanssa se on ihan hauskaa.

Em syistä en veisi sinne ihan pieniä lapsia.

Allas ei muistaakseni ole varsinaisesti pienille sopiva vaikka on siellä 4-5 vuotiaita ja vähän vanhempia.

Iso miinus lapsiperheen kannalta oli se ettei ihan hotellin vieressä ole sopivaa edullista iltapalapaikkaa tai kioskia josta saisi esim. maitoa ja hedelmiä lapsille. Jotain eväitä kannattaa tuoda Suomesta tai ostaa keskustasta..

On enemmän aikuisille suunnattu, ei ole liukumäkiä tms. Hierovia suihkuja "putouksia" ja kaksi poreallasta löytyy, samoin ulko-allas ja muistaakseni 8 erilaista saunaa. Ja allas-baari;)

Hotelli on hieno ja uusi ja henkilökunta palvelee hyvin. Myös aamupala oli hyvä ja todella monipuolinen. Hotellistä lyhyt matk satamaan ja vanhaan kaupunkiin. Miehen kanssa tykkäsimme kovasti. Myös ulkoilma-allas oli virkistävä kokemus, varsinkin aamu-uinnilla :) lapsille ei ole laskumäkiä, mutta muuten kylpylätilat hienot, menisimme uudestaan. Sisustus tosin aika omaperäinen, sille oli rakennettu joku ihme avaruusteema tarinoineen :D Voin kyllä suositella.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat