Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pidetäänkö kenenkään 6-7-vuotissynttäreitä VAIN perhepiirissä pienimuotoisesti?

Vierailija

Ajattelin kysyä kun tuntuu olevan suosiossa nämä kaverisynttärit joissa on 10-20 lasta kutsuttuna. On teemajuttuja, Hop Lopia, Mäkkäriä ja vaikka mitä taikuri-ja seikkailusysteemeitä.Itse on tähän asti pidetty vain perhepiirissä, ja nyt tyttö haluaisi isot bileet jonnekin 'puuhapuistoon' . Ongelma on vain se että on vain yksi tosi hyvä ystävä. Loput kutsutut joutuisi haalimaan puoliväkisin jostain. Ja kun ei tosi hyviä kamuja oikein ole - ei ole varmutta siitä että moniko sinne sitten todella tulee. Pelkäämme että olisi lapselle kova pettymys jos sinne ei sitten paljon porukkaa tulisikaan.Mitä tekisitte? Ollaanko ainoita perhepiirissä juhlijoita?

Kommentit (10)

Ja vaikka miten mietitään, keksitään korkeintaan 8 tyyppiä, joista ainakin 2 ei luultavasti tule. Pienet on piirit, serkkujakaan ei ole tmv.ap

Sen takia vanhin lapsi sai pitää vasta nyt ensimmäiset "kaveri"synttärit kutsuen eskariluokaltaan kavereita. Eli täytti siis seitsemän. Tätäki kauan mietin, että pidetäänkö jo nyt vai vasta vuoden päästä ekalla, mutta toisaalta ryhmä on nyt pieni (5 tyttöä) joten oli helppo aloitus niin mulle ku tytölleki ;) Ens vuonna niitä kutsuttavia kavereita saattaa olla jo paljon enemmän johtuen isommasta luokkakoosta.Ja peräkkäisinä päivinä pidettiin synttärit, ensin kavereille kaks tuntia (ja ihan kotona siis) ja toisena päivänä suvulle.

lapsille nuo juhlst ovat tosi tärkeitä, joten jos saavat kutsun niin uskoisin, että pitää olla tosi hyvä syy, jos eivät tule - näin ainakin päiväkodissa olevien lasten keskuudessa

Toki yritä nyt järjestää lapselle haluamansa juhlat. Ei se sitten isoja halua enää 9-10 täytettyään, vaan muuttuvat sitten taas pieniksi. Ei siis kuin pari kertaa tässä ikävaiheessa. Ja 10-12 kutsua riittää, kuitenkaan muutama ei tule.

Uusimmat

Suosituimmat