Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko Obama sittenkään paras presidentti?

Vierailija

vielä ehtinyt tehdä. Varmaan maailmasta joku parempi löytyis mutta vaikea uskoa että se voisi olla McCain-Palin-parivaljakkoa huonompi.

Kommentit (6)

Muslimi alun alkaen.Kukaan ei edes tiedä missä Obama on syntynyt, syntymätodistus on väärennetty. Kukaan ei oikein tiedä koko Obamasta mitään, hän vain pölähti jostakin ja silti tätä kaikkien aikojen kokemattominta presidenttiä, josta kukaan ei tiedä oikein mitään pidetään jonain maailman pelastajana ja niinhän hän itsekin pitää itseään sellaisena, hän julistaa olevansa Valo ja Yksi, jonkinlainen jumala siis.Onko Obama antikristus.http://o.bamapost.com/http://www.barackobamaantichrist.blogspot.com/Koko maailma on mennyt niin totaalisen (Saatanan) naruun Obaman (ettei sittenkin Osaman) kanssa.Obaman kannattajathan hirttivät Sarah Palinia esittäviä nukkeja, se kertoo Obamasta ja hänen kannattajistaan ihan tarpeeksi.

joista piti valita: on.

McCain ei todellakaan olisi ollut hyvä valinta Palinin kanssa.

Tietenkin maailmasta löytyy parempiakin, mutta Obama varmasti saa kyllä jotain hyvää aikaseksi. Ei ainakaan tullut toista Bush:ia. Bush:han oli yksi suurimmista idiooteista Yhdysvalloissa.

Ovatko suomalaiset oikeasti nain tietamattomia ja tyhmia? Polahti joastain, mieshan on ollut politiikassa mukana ainakin 12 vuotta ja on Harvardista valmistunut juristi.

Ja jos siina syntymatodistuksessa olisi jotain vikaa niin kylla se on tutkittu jo ennen vaalikampanjan alkua.

miksi mietit tätä? mitkä ovat vaihtoehdot? demokraattiset vaalit oli jo. oli Obama "paras" tai ei, jenkit on sen presidentikseen valinneet. mielenkiintoinen kysymys, toiv. ap kertoo mitä sen takana on :-)

Uusimmat

Suosituimmat