Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mielipiteitä/ajatuksia seuraavista nimistä tytölle:Helmi

Ada

Elsa

Silja

Esikoisen nimi on suomalainen A:lla alkava, ei niin kovin yleinen, vanha, pehmeä nimi ja kaveriksi haluaisin löytää myös jonkun vanhan ei niin "hittinimen". Saa toki ehdottaa jotain muitakin kauniita ja pehmeitä nimiä tytölle. Kiitos ajatuksista! :)

Kommentit (6)

kaikki neljä ovat, ei nyt ehkä mitenkään hittinimiä, mutta ainakin tuiki tavallista luettavaa perheuutisissa ja kasteilmoituksissa. Etenkin Helmi ja Ada!Mutta entäAuni

Ilmi

Vella

Vellamo

Helmi on ihana, tosin aika suosittu

Elsa on myös kaunis, toinen hyvä vaihtoehto Elsi.

Ada on ollut viime vuosina aika suosittu, ei ihan oma suosikkini

Silja taas tuttu omalta luokaltani, joten itse vierastan - soljuu kyllä kauniistiKaikki nimet kyllä sopivat mainiosti suomalaisen nimen kanssa. Miten olisi tuo Elsi?

Kiitokset!Nuo menee jo vähän liian erikoisen puolelle mielestäni. Kiitos kuitenkin ehdotuksista! Taidetaan kypsytellä asiaa ja valinta tulee olemaan varmasti joku noista ensimmäisen viestini nimistä. Väestötietorekisterin mukaan ei ainakaan Elsa, Silja ja Ada ole olleet kovin kovassa "huudossa" viime aikoina. Helmi on ollut näistä kaiketi yleisin. Toisaalta tuo tietokanta antaa tiedot myös 2 ja 3 nimestä, ei pelkästään kutsumanimestä.Kiitos kuitenkin avusta! :)

Uusimmat

Suosituimmat