Vierailija

Minä ennen keskustaa, nykyään perussuomalaisia.

Kommentit (5)

jota voisin kannattaa täydestä sydämestäni.Puolueet ovat jämähtäneet vanhaan 60-luvun aikaan. On liikaa vastakkainasettelua.Tarvitsisin puolueen joka ajaa koulutetun ja yritteliään ihmisen asiaa, joka ei ole saamassa lainkaan perintöä.Suomi on muuttunut valtavasti 40 vuodessa. Suurimmalla osalla köyhistä vasemmistolaisista/SDP ihmisistä on lapsia joista on kasvanut hyvin koulutettuja aikuisia, mutta ei tietoakaan perinnöstä, koska vanhemmat ovat köyhiä kuin kirkonrotat.Tällaiselle ryhmälle ei ole puoluetta.Kokoomusta yleensä äänestän, mutta pitäisi olla vivahde yhteisölliseen suuntaan, eli perintövero lähelle 90 %.Suomi jakautuun tulevana 20-30 vuoden aikana rajusti, niihin jotka saavat isoja perintöjä ja niihin jotka eivät saa.Monet tulevat saamaan perintönä enemmän, kuin mitä ovat koko elinaikanaan ehtineet tienaamaan säästöön, eli monian varallisuusa kaksinkertaistuu, toisten jäädessä nuolemaan näppejään.Tu otulee jakamaan ihmiset kahtia. Toiset ostavat öky asuntoja ja autoja sillä löysällä perintörahalla ja toiset sitkuttelevat entistä tiukemmalla, sillä perintöä saaneet nostavat autojen ja asuntojen hintatasoa entisestään.Kouluttautumisella pitäisi saada kohtuu ansia, eli akateemisten palkkoihin 50 % -100 % lisää ja vähintään tasaveroprosentti ansiotuloon.

Stalinistikommunisteja.Suositun Neuvostoliittolainen, Suomelle itsenäisyyden antanut, Josef Stalin on johtotähteni. Porvarit lahtarit helvetti heille. Aseellinen vallankumous ja koulutusleirit niille jotka eivät suostu tunnustamaan - teloituspartion eteen.

ihmeessä perintöveroa pitäisi ylipäätään olla ihmisillä joilla perinnön arvo jää alle 200000e.Oma lehmä on ojassa, koska isovanhempien rakas pientila ( siis tosi pieni ) tulee kohtuudella jakoon kun aika mummista jättää. Minulla on siellä lapsuuteni parhaimmat muistot ja olen rakastanut sitä paikkaa koko ikäni. Arvo ei varmaan ole kuin korkeintaan 20-50000e ja sekin vain siksi, että ollaan tehty itse sinne todella laaja remontti esim uusittu kaikki pinnat, laitettu keittiö, sähköt, kylpyhuone ja taloon tulee nyt myös lämmin vesi. Viemärijärjestelmä on vielä ajanmukaistamatta.

Lainaus:

Kokoomusta yleensä äänestän, mutta pitäisi olla vivahde yhteisölliseen suuntaan, eli perintövero lähelle 90 %.Suomi jakautuun tulevana 20-30 vuoden aikana rajusti, niihin jotka saavat isoja perintöjä ja niihin jotka eivät saa.Monet tulevat saamaan perintönä enemmän, kuin mitä ovat koko elinaikanaan ehtineet tienaamaan säästöön, eli monian varallisuusa kaksinkertaistuu, toisten jäädessä nuolemaan näppejään.Tu otulee jakamaan ihmiset kahtia. Toiset ostavat öky asuntoja ja autoja sillä löysällä perintörahalla ja toiset sitkuttelevat entistä tiukemmalla, sillä perintöä saaneet nostavat autojen ja asuntojen hintatasoa entisestään.Kouluttautumisella pitäisi saada kohtuu ansia, eli akateemisten palkkoihin 50 % -100 % lisää ja vähintään tasaveroprosentti ansiotuloon.
Alku on pahimmanlaatuista demariutta. Enkä edes ole saamassa mitään perintöä. En vaan ymmärrä, miksei joku saisi omistaa toista enemmän. Perintöveroa pitäisi laskea tuntuvasti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat