Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nyt apua; lapsen synttärikakkua olen tekemässä ja kerma loppui kesken.

Vierailija

jotakuta vieraista tuomaan tullessaan purkin kermaa? Ohjelmoit juhlien alkuun jotain muuta tekemistä / valjastat 10 -vuotiaan vatkaamaan kerman ja pursotat juuri ennen pöytäänkutsua?

Kommentit (3)

pursotus tasaiseksi siihen ympärille. Laita vaikka jotain koristeita reunoillekin, jos et tykkää tasaisesta. Ei kai se pursotus nyt ole pääasia.

Reunaa jäi pursottamatta n. 6cm matkalta. Kyseessä vielä värjätty kerma ->vaikea saada just saman sävyistä.Oisko törkeää, jos otettas nyt puhalluskuvat niin, että laitetaan pursotettu puoli kakusta kameraan päin ja syödään se pursottamaton pala. Sitten laitetaan vieraiden tullessa vajaa kakku pöytään?Vai lämmitänkö suosiolla auton, pakkaan kaikki neljä lasta (vanhin 10, synttärisankari itse 4v + 3kk ikäiset kaksoset) autoon, ajan 5km:n päähän huoltsikalle ostamaan lisää kermaa ja sitten pursotan (ehkä erin sävyisellä) sen lopun?Vieraat tulee klo 12 ja pitää vielä siivoillaki, siihen menee helposti toista tuntia.

puolta tuntia aikaisemmin kerman kanssa?

Tai sitten levität sen kerman reunoille lastalla tasaiseksi. Ei niin kaunis tietty kuin pursotus, mutta olis joka puolella.

Uusimmat

Suosituimmat