Millainen suoristusrauta kannattaa ostaa? Millaiset ominaisuudet ovat plussaa?

Vierailija

Minulla on ohut, liukas ja luonnonkihara/luontuva tukka. Ja kuten tälläiseen luontuvaan/luonnonkiharaan tukkaan kuuluu latvat ovat helposti kuivan näköiset jos niitä ei leikkauta usein ja käytä hyvää hoitoainetta.Muutenkin voisin vinkkejä kyseisestä laitteesta ottaa vastaan. Olisiko hyvä laittaa jotain tiettyä tuotetta hiuksiin ennen suoristamista?

Kommentit (5)

Se maksoi n. 40e (en muista ihan tarkkaa hintaa) siinä on keraamiset lämpölevyt (muita ei kuulemma kannata edes harkita) ja johto "pyörii hyvin", eli kun suoristaa/"kihartaa" hiuksia raudalla, johto kulkee hyvin mukana.Kannattaa panostaa hyvään suoristurauta-aineeseen, eli suihkii sitä hiuksiin ennen kun aloittaa raudan käyttämisen.

Niin ja muotovaahtoa/hiuslakkaa _ei_ saa laittaa hiuksiin ennen raudan käyttämistä, sillä ne eivät kestä kuumuutta vaan "sulavat"&palavat hiukseen kiinni ---> hiukset ovat pilalla.Kannattaa myös valita malli jossa voi mahdollisimman portaattomasti säätää raudan lämpöä. +raudalle on jos se sammuu itsestään tietyn ajan kuluessa (jos sattuu vahingossa jäämään päälle kun poistuu kotoa) ja että rauta kuumee nopeasti kun sen laittaa päälle.

ihan tavallinen 30-40 euron suoristajalla tekee ihan hyödyllistä jälkee...ja kantsii ostaa sellanen missä keraaminen se pinta,en tiedä myydäänkö ees enää muita mut se keraaminen pinta on hiukselle paras. ja muista ostaa kampaajalta tai kaupasta ainetta mikä tekee hiuksille lämpösuojan ettei hius vaurioidu. On kai viel sit sellasii mallei olemassa joilla voi märkääki tukkaa suoristaa..tai kosteeta..kaikilla ei voi mielestäni.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat