Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tarvitsisin äkkiä asunnon lasteni kanssa,äijä aivan hullu mielipuoli! asuntolainaa on ja en voi maksaa lainaa ja vuokraa samaan aikaan! auttaako tässä kohtaa sossu?

Kommentit (12)

Lainaus:

"hullu"joten vasta sen jälkeen asiat etenee paremmin.alkuun tulee olemaan tiukkaa.AP MITÄ MIEHESI TEKEE KUN ON "HULLU"?mene turvakotiin aluksi?

olen joulu viettänyt turvakodissa ja uusi vuosi meni rähinäksi.Roudaa KAIKKI mun tavarat yhteen huoneeseen,tönii,uhkaa torpan polttaa,paiskoo tavaroita ja haukku huoraksi...talo lähti viimeviikolla myyntiin,eikä tiedä kuinka kauan tätä myydään,hänellä ois varaa ostaa mun ulos,mut ei tee kiusallansakkaan..

Lainaus:

"hullu"joten vasta sen jälkeen asiat etenee paremmin.alkuun tulee olemaan tiukkaa.AP MITÄ MIEHESI TEKEE KUN ON "HULLU"?mene turvakotiin aluksi?

raivokohtaukset yms.viittaa ihan johonkin muuhun.Vieläkö olet saman katon alla hänen kanssaan?Jos lapset heidän isällään, nyt sulla on aikaa häipyä vähin äänin ja NOPEASTI.tiesitkö että jos poliisit ovat käyneet kotonasi miehen vuoksi, joudut pian sosiaalihuollon kynsiin lastensuojeluasioista???!!Ota myös tämä huomioon, nimimerkillä kokemusta on...

johan noita kauhutarinoita perhekriiseistä saa lukea päivittäin lehdestä, kun joku tappaa aina jonkun=(mene alkuun jonkun ystäväsi luo, ja sitten hommaat asunnon kaupungilta, saat takuuvuokran sosiaalista kun selität tilanteen.tee HETI asialle jotain.Oliko sinulla lapsia?ajattele miten he kärsivät jos on.

ei ole yhteisiä lapsia,edellisestä liitosta on.Masennusta ja raivokohtauksia kyllä on,poliisit jouduin soittamaan kahteen otteeseen ja äsken kävin terveyskeskuksessa käden kanssa ja huomenna kuvaukseen et,0nko murtuma vai mikä....lapset ovat paljon isällään,ja isä tietää tilanteeni..auttaa pesemällä pyykkini.Äijä ottaa pesukoneesta nukkasihdin pois..ei voi pestä.

Ilmeisesti mies ei ostaisi osuuttasi ? Silloin pääsisit lainasta. Tai jos myisitte asunnon.Voit sopia pankin kanssa että et lyhennä lainaa. Korkojen maksussa sossu auttaa ja tietenkin vuokran maksussa.

Lapsia ei yleensä jätetä pulaan.

Uusimmat

Suosituimmat