Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mitä käytännössä tapahtuu, kun oma luovuttaja luovuttaa spermaa esim. hesan fertinovassa? siis onko siinä haastattelu ja muita proseduureja ennen varsinaista toimintaa :) montako kertaa suunnilleen pitää luovuttaa, että spermaa saadaan tarpeeksi noin viiteen inseminaatioyritykseen? paljonko tämä kaikki maksaa?

Kommentit (2)

"Mitä käytännössä tapahtuu, kun oma luovuttaja luovuttaa spermaa esim. hesan fertinovassa? siis onko siinä haastattelu ja muita proseduureja ennen varsinaista toimintaa"

Psykologi haastattelee sekä luovuttajan, että vastaanottajan. Molemmille tehdään sukupuolitautitestit. Luovuttajan sperman laatu testataan. Jos spermaa pakastetaan, sperman pakastettavuus testataan: vain harvojen miesten sperma kelpaa pakastettavaksi, omani on pakastuskelpoista.:) montako kertaa suunnilleen pitää luovuttaa, että spermaa saadaan tarpeeksi noin viiteen inseminaatioyritykseen? paljonko tämä kaikki maksaa?5 luovutuskertaa riittää tasan viiteen inseminaatioyritykseen. Edellinen kommentoija antoi väärää tietoa.

Jos nykyisen luovuttajasi kanssa ei onnistu, pyydä minua apuun, olen kokenut luovuttaja:http://mina.suomi24.fi/spermanluovuttaja/tiedotVoit lähettää puhelinnumerosi sähköpostiosoitteeseeni: yspermanyluovuttaja@gmail.com, poista molemmat y-merkit. NOPEAT syövät hitaat.Klinikan kautta kannattaa hoitaa, niin vältyt huoltajuuskiistoilta JA tulet nopeasti raskaaksi!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat