Vierailija

Valitettavasti olen yksin mielipiteeni kanssa, että sen pitäisi olla kiinni suurimman osan päivästä. Kamalaa melusaastetta. En aina maksa kaapelitelevisio maksua ajoissa ja silloin on hieman parempi kun ne sulkee kaapelikanavat. Valitettavasti televisiossa on nykyään jo enemmän kanavia kuin ne 2-4...

Kommentit (7)

meillä on kyllä ihan hieno taulutv paraatipaikalla ;) mutta auki se on tasan näinä aikoina: viikonloppuaamut n. 8-9.30 (lastenohjelmat), arki-illat (ei aina mut ehkä 3 iltaa viikossa) n. 17-18 ja joskus iltaisin n. 21-22. Muuten se onkin kiinni.Lapsia kolme, vauvasta kouluikäiseen, enkä halua että näkevät esim vahingossa uutisista jotain kamalaa tai - god forbid - jotain salkkareita tms sontaa. Ja me miehen kanssa muutenkin ahdistutaan jos tv paasaa olkkarissa.

Katselen paljon asuntoilmoituksia netistä ja on jäänyt vaivaamaan että miksi kuvissa on aina telkkari auki? Sama noissa innon "arvostele mun kämppä" -kuvissa. Tiedän myös tuttavaperheitä, joissa telkkari paasaa olohuoneessa vaikkei siellä kukaan edes oleskele.Toinen asia noissa valokuvissa on vessanpöntön kansi, mutta tässä asiassa taidan olla vaan nipo?

Mä voin myöntää, että netissä surffailun lisäksi mun harrastus on telkan tuijottaminen. Meillä telkkari on käytännössä aina auki, paitsi arkipäivisin se on kiinni 9 - 17. Nytkin se on auki, vaikkei sitä kukaan katso, mutta ehkä mies tulee kohta katsomaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat