Epätoivoinen, raskaus yliajalla

Vierailija

Eli ensi viikolla käynnistys MITÄ EN HALUA!!!! Voiko vaatia sektion jos tilanne on aivan epäkypsä rv 42+0 ja aikovat vaan laittaa käynnistykseen? Mikä hemmetti se on, että julkkikset ym. saavat sektion sitä halutessaan ja muut ei?

Olotila on kuin maailmankaikkeuden kamalimmassa PMS:ssä, hirvittävä turvotus, hirvitttävä ummetus, hirvittävä vitutus ja kroppa on joku saakelin tehoton raakki joka ei osaa edes synnyttää...

Kommentit (2)

Vierailija

Kyllä sä oikeesti mieluummin meet käynnistykseen kuin sektioon, ihan totta. :) Ja voihan se olla että synnytys käynnistyy itsestään juuri ennen kuin pitäisi käynnistää, niin on käynyt monta monituista kertaa. Tsemppiä loppumetreille!

Vierailija

41+6 ja käynnistys aloitettiin. Tyyliin kohdunsuu kiinni ja kaulaa jäljellä 2,5 cm. Sain Cytotecciä kohdunsulle ja synnytys käynnistyi kahdeksan jälkeen illalla ja vauva oli maailmassa 00.18.Synnytys oli nopea ja luulin sen johtuvan käynnistyksestä, mutta seuraava luonnollisesti käynnistynyt synnytykseni oli ihan samanlainen.Joten rohkeasti vain käynnistykseen. Jos sinulla on mahdollisuus, niin rentoudu ja sauno tänään. Itse ottaisin mieluummin käynnistetyn alatiesynnytyksen kuin sektion. Ja kolmas tulossa, joten olen asiaa pohtinut :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat