Erityislasten haukkuminen on epäasiallista av:llä ja muuallakin

Vierailija

T. erityisen äiti

Kommentit (10)

En ole koskaan nähnyt yhdenkään erityislapsen olevan kiusaaja, mutta yleensä luokka vilisee kiusaajista. Ja se kuka on kiusauksen kohde on erityislapsi. Miksi tähän ei puututa?

en jaksa kamalasti päätäni vaivata haukuilla, koska ajatusmaailmani on sellainen, ettei kenenkään lapsi ole täydellinen. Joten en ainakaan itse ota nokkiini jos täällä erityislapsia haukutaan. Toisilla vaan on tarve päästellä höyryjä pihalle, tajuamatta loppupelistä kuitenkaan mistä edes paasaa.

Suomen oppivelvollisuuslaki vaatii, että jokainen kaikki lapset ovat koulussa oppivelvollisuusiän looppun asti.Ottakaa lastenne luokasta huolissaan olevat vanhemmat yhteyttä luokaanvalvojaan ja rehtoriin- älkääkä haukkuko täällä viattomia ERITYIS-LAPSIA ja heidän vanhempiaan.t- Erityisen koululaisen äiti(

(Anteeksi että olemme olemassa..????)Ps. Vauva-lehden valvonta- !!!??? Valvokaa!!!!AV:n kKäyttäjien ihmisoikeutta ei saa loukata täälläkään!!!

Erirtyislapsia on monenlaisia, jotkut häiriköivät ja jotkut eivät, riippuuu paljon mikä on diagnoosi.Kaikkiin erityislasten diagnooseihin ei liity lyömistä, raivoamista, ala-arvoisia sanoja.Yleensä vaikeista häiritsevistä lapsista saa kuvan että olisi erityislapsi, mutta voi olla paha ja pienluokkaa tarvitseva muutenkin.Ei pidä pahastua jos lukee negatiivista erityislapsista, jos omalla on asiat OK, silloinhan voi ajatella että onneksi meidän ei ole tuollainen, vaikka on erityislapsi.

On aivan sama, sattuuko vihan kohteeksi viaton erityislapsi, lapsensa menettänyt vanhempi, joku harmiton uskovainen tms.Ihminen joka hyökkää toista, tuntematonta ihmistä kohtaan, ei ole täysipainoinen itsensä kanssa. Minä lähinnä säälin näitä kirjoittajia sillä he paljastavat täysin oman elämänsä kurjuuden ja huonon itsetunnon. Kauheinta on, että nämäkin ihmiset ovat usein jonkun viattoman lapsen äitejä.

Jos omat asiat ovat kunnossa, ei toisten kimppuun ole mitään syytä hyökätä.Kaikkien olisi syytä pysähtyä miettimään, miltä tuosta erityislapsesta ja hänen vanhemmistaan tuntuu jos koulussa/ naapurustossa asiat eivät suju. Kyllä se varmasti heille on vielä suurempi ongelma kuin meille sivusta seuraaville. Myötätuntoni heille.t. erityislapsen naapuri

Minusta täällä lähinnä on kuvattu sitä keskusteluissa, kuinka vähän apua saadaan esim. päiväkoteihin ja kouluihin extrana, jos joukossa on erityislapsi. Se ilmenee muiden vanhempien huolena oman lapsensa turvallisuudesta. Jotta täällä keskusteleville tulisi käsitys, mitä sillä turvallisuuden puutteella tarkoitetaan, niin sitä kuvataan sillä, mitä se erityislapsi on tehnyt. Tarkoitus ei ole sillä tavoin haukkua lasta (lapsi harvoin pystyy itse kauheasti asialle mitään tekemään, vaikka todella yrittäisi kovastikin), ei pidä ottaa nokkiinsa niin tuosta kuvailusta, kun se vieläpä on totta. Ennemminkin on aika kaikkien hyväksyä, että erityislapsi huolettaa muitakin kuin omia vanhempiaan ja hoitohenkilökuntaa. Ja miettiä, onkohan siihen syynsä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat