En voi ymmärtää näitä mummonimiä ym.

Vierailija

Tämän päivän lehdestä:Elli, Artturi, Alvar, Hilja, Hilma, Lilja, Jalo, Vilma, Sulo, Oiva, Elsa. En tykkää enkä ikinä antaisi omalle lapselle.TAIMyöskin tämän päivän lehdestä paikkanimiä: Salla, Saana, Inari, Karelia (!)TAIMinni (Aku Ankasta)

Sivut

Kommentit (64)

Vierailija

Ei sinun tarvitse ymmärtää kuin se, että ihmiset ovat erilaisia. Sillä pääsee jo pitkälle :). Toivottaavasti ymmärryksesi lisääntyy pian, että ei turhat asiat niin ahista.

Vierailija

millaisen nimen annat/annoit omalle lapselle/lapsille? Onhan se nähty, että muoti toistaa itseään, myös nimiasioissa. Meidän lapset varmaan kastaa omistaan Pirkkoja ja Seppoja.

Vierailija

että ap ei tykkää mummonimistä ja on vaikeuksia ymmärtää niitä jotka niitä antavat.Makuasioitahan nämä ovat eikä kannata ottaa liian tosissaan ja vetää hernettä nenään.Mukavaa sunnuntaita kaikille tasapuolisesti ja ertyisesti pikku-Hilmojen äideille :)

Vierailija

samaa tyyliä kuin Pirkko, mutta nuo kaikki mainitsemani ovat mummoNIMIÄ.Jotenkin vaan tökkii nuo Hiljat, Martat ja Kertut. Vielä pahempia olisi Aune ja Tyyne.Miljoona kertaa enemmän antaisin vaikka nimen Nea kuin edeltävät.t. ap

Vierailija

siitä että hän ei tykkäisi mummonimistä, vaan hän ei YMMÄRRÄ niitä!!Edelleen kyselen, että mitä ymmärtämistä nimissä pitäisi olla?? Nimi on nimi, ei se vaadi keneltäkään himppuakaan ymmärtämystä...tai no tietysti sen verran että tajuaa sen nimeksi, ei kuitenkaan muuta!!

Vierailija

Lainaus:

vanhempasi ovat olleet. Ihan kuin olisit sukupolven jäljessä. Nykyiset mummonimet ovat:

Terttu, Kerttu, Marjatta, Pirkko, Tarja, Marja-Liisa, ...Sulo ja Jalokin ovat Aku Ankasta. :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat