Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä tapahtuu, jos lähettää kirjeen joka painaa paljon ja siinä on liian vähän merkkejä

Vierailija

palautuuko lähettäjälle vai mitä sille käy? Lähetin sellaisen kirjeen joka olisi kuulunut lähettää maxikirjeenä ja laitoin siihen vain 2 postimerkkiä.

Kommentit (9)

Vastaanottajalle pitäisi mennä ilmoitus, että lähetyksen voi lunastaa konttorista postimaksua vastaan. Joskus kuitenkin annetaan armon käydä oikeudesta ja kannetaan lähettäjälle merkittömyydestä huolimatta.

Oletko varma että vastaanottaja ei vain ole jättänyt hakematta lunastettavaa kirjettä postissa. Jos lähettäjän tiedot puuttuu, niin eipä sille kirjeelle sitten mitään voi tehdä. (Tai tehdään: ensin osoitehuolto yrittää selvittää lähettäjän ja jos ei onnistu niin sitten en tiedä). Mutta miksi laittaa kirje liian vähillä merkeillä menemään. Ja maksikirje nyt ainakin "jää kiinni" kun se ei kulkee eri tavalla kuin tavallinen kirje.

kerran yhdessä ollaan pohdittu missä se kirje oikein on. Harmittaa todella paljon että nyt se on johonkin kadonnut, laitoin ihan normaalisti postilaatikkoon 2 merkin kanssa, vaikka olisi ilmeisesti pitänyt ihan postiin viedä se ja laittaa maxikirjeenä, on kyllä alle 3cm, mutta painaa aika paljon

Uusimmat

Suosituimmat