Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos on ollut tietämättään raskaana, ja vetänyt

Vierailija

kännit 10 pv hedelmöityksestä, niin onko kamala riski??????

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

suurin osa naisista ei tiedä olevansa raskaana ja juo perskännejä alussa.ja vaikka oliskin ehkäisy se voi pettää! Tämä teille jotka heti moititte!

Vierailija

tietää koska se ovulaatio on? Jos on 10 vuotta yrittäny, niin luulisi tietävän mihin aikaan kuusta kannattaa yrittää, ja koska raskaus on mahdollinen. Jos olen ovulaation aikaan harrastanut seksiä, ja yritän tulla raskaaksi (vaikka sitten kymmenettä vuotta) niin en lähtisi parin viikon päästä vetään känniä.

Vierailija

varmaan haittaakaan ole mutta ei kai sitä ihan normaalia elämää nyt tartte laittaa kokonaan katkolle koska yrittää raskautua. pitäis varmaan noudattaa kiellettyjen ruoka-aineiden listaakin jo yritysvaiheessa ettei vaan tulis mitään.

Vierailija

tapauksia joissa ehkäisy on pettänut, vaa silloin kun todella yritetään saada lasta. Niin lähdetkö pari viikkoa ovulaation ja lapsentekoyrityksen jälkeen dokaamaan?

Vierailija

Ethanol is permeable to cell membranes. Because of the nature of

ethanol as a chemical is it able to get into the cell very easily. This

disrupts the balance of the cells' osmotic environment.

Vierailija

12 vrk hedelmöityksestä alkio on jota kuinkin turvassa kaikelta äidistä johtuvasta syystä. Jos ongelmia tulee, ne johtaa tod.näk. keskenmenoon.

Vierailija

Since ethanol is completely soluble in water, when you drink an alcoholic beverage, the ethanol molecules are rapidly absorbed through the stomach and small intestines and pass into the bloodstream. Once there, they move rapidly into the tissues, especially into organs with large blood supplies such as the brain. This continues until the concentration of ethanol in the tissues and that in the blood are equal. Because the ethanol becomes equally distributed throughout all the tissues in the body, the concentration of ethanol in the breath or urine is a pretty accurate indicator of the level in the blood, which is why a breathalyser test is used to determine the blood alcohol level of a driver.

Vierailija

teidän normaaliin elämään kuuluu, että taju pitää saada kankaalle kerran viikossa niin siitä sitten vaan, vaikka lasta yrittäisittekin.

Mutta miksi sitten täällä palstoilla mietitään että "olikohan siitä jotain haittaa?" siitähän tämä viestiketju alkoi.

Senkun ryyppäätte vaikka läpi raskauden ja vauva-ajan, kyllä sen lapsen sitten joku huostaanottaa.

Nämä tapauksethan ovat joka vuosi lisääntyneet suomessa, ja sijaisperheistä on jo huutava pula. Suurin osa huostaanotetuista joutuu laitokseen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat