Jos on ollut tietämättään raskaana, ja vetänyt

Vierailija

kännit 10 pv hedelmöityksestä, niin onko kamala riski??????

Sivut

Kommentit (23)

suurin osa naisista ei tiedä olevansa raskaana ja juo perskännejä alussa.ja vaikka oliskin ehkäisy se voi pettää! Tämä teille jotka heti moititte!

tietää koska se ovulaatio on? Jos on 10 vuotta yrittäny, niin luulisi tietävän mihin aikaan kuusta kannattaa yrittää, ja koska raskaus on mahdollinen. Jos olen ovulaation aikaan harrastanut seksiä, ja yritän tulla raskaaksi (vaikka sitten kymmenettä vuotta) niin en lähtisi parin viikon päästä vetään känniä.

varmaan haittaakaan ole mutta ei kai sitä ihan normaalia elämää nyt tartte laittaa kokonaan katkolle koska yrittää raskautua. pitäis varmaan noudattaa kiellettyjen ruoka-aineiden listaakin jo yritysvaiheessa ettei vaan tulis mitään.

tapauksia joissa ehkäisy on pettänut, vaa silloin kun todella yritetään saada lasta. Niin lähdetkö pari viikkoa ovulaation ja lapsentekoyrityksen jälkeen dokaamaan?

Ethanol is permeable to cell membranes. Because of the nature of

ethanol as a chemical is it able to get into the cell very easily. This

disrupts the balance of the cells' osmotic environment.

12 vrk hedelmöityksestä alkio on jota kuinkin turvassa kaikelta äidistä johtuvasta syystä. Jos ongelmia tulee, ne johtaa tod.näk. keskenmenoon.

Since ethanol is completely soluble in water, when you drink an alcoholic beverage, the ethanol molecules are rapidly absorbed through the stomach and small intestines and pass into the bloodstream. Once there, they move rapidly into the tissues, especially into organs with large blood supplies such as the brain. This continues until the concentration of ethanol in the tissues and that in the blood are equal. Because the ethanol becomes equally distributed throughout all the tissues in the body, the concentration of ethanol in the breath or urine is a pretty accurate indicator of the level in the blood, which is why a breathalyser test is used to determine the blood alcohol level of a driver.

teidän normaaliin elämään kuuluu, että taju pitää saada kankaalle kerran viikossa niin siitä sitten vaan, vaikka lasta yrittäisittekin.

Mutta miksi sitten täällä palstoilla mietitään että "olikohan siitä jotain haittaa?" siitähän tämä viestiketju alkoi.

Senkun ryyppäätte vaikka läpi raskauden ja vauva-ajan, kyllä sen lapsen sitten joku huostaanottaa.

Nämä tapauksethan ovat joka vuosi lisääntyneet suomessa, ja sijaisperheistä on jo huutava pula. Suurin osa huostaanotetuista joutuu laitokseen.

Niin jos tiedät että sulla oli ovis 10 päivää sitten ja hedelmöitys tapahtuu niin sillä munasolulla kestää n. viikko matkata satamaan.

Sen jälkeen kun on kiinnittynyt niin jatkaa jakautumistaan, kehittää pikkuhiljaa itselleen ruskuaispussin josta saa ravintoa kunnes istukka on valmistunut ja alkaa toimimaan. Tähän kaikkeen menee aikaa siis useampi viikko.Eli ekan raskauskuukauden (4 ekaa viikkoa) tekemisillä ei ole mitään väliä mitä tekee koska "yleensä" ovis on siinä tokalla raskaus viikolla ja munasolu kukeutuu kohtuun n. viikon ja alkaa erittään hormoonia kehoon pikku hiljaa -joten raskaus yleensä huomataan sielä viikon 4-5 huitteilla..

Tällön munasolu on kiinnittynyt sinuun, mutta elää vielä täysin omaa elämää. Kroppasi tosin tietää raskaudesta jollain mystisellä tavalla koska sinulla ei nyt ala kuukautiset.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat