Vierailija

Kertokaa lapsiperheen matkailusta Köpiksen. Legolandia, tivoli, pieni merenneito...

Montako päivää kannattaa varata noihin nähtävyyksiin ja millä liikuitte, jos hotelli Köpiksessä. ENtä lentokentältä Köpikseen, onko samanlaista junaa siellä kuin tukholmassa on? Saa laittaa muitakin kokemuksia.

Kommentit (8)

Tuo Jyllannin länsirannikko ei ole minulle tuttu, mutta täällä voi löytyä muita, jotka sen tuntevat paremmin. Isompia kaupunkeja löytyy vähän joka puolelta, täällä kun nuo etäisyydet ovat vähän lyhyempiä kuin Suomessa.

Lainaus:

Kertokaa lapsiperheen matkailusta Köpiksen. Legolandia, tivoli, pieni merenneito...

Montako päivää kannattaa varata noihin nähtävyyksiin ja millä liikuitte, jos hotelli Köpiksessä. ENtä lentokentältä Köpikseen, onko samanlaista junaa siellä kuin tukholmassa on? Saa laittaa muitakin kokemuksia.
Legoland ei ole Köpiksessä vaan Billundissa eli meinaatteko olla ensin Köpiksessä ja siitä jatkaa Billundiin, vai miten?Junalla pääsee lentokentältä keskustaan. Päärautatieasema on ihan Tivolin vieressä. Päiviä on vaikea arvioida. Köpiksessä saa hyvin ajan kulumaan, kuten myös muualla Tanskassa. Lapsiperheelle täällä löytyy vaikka mitä kivaa. Tulee valinnanvaikeuksia. Täällä on paljon muutakin kuin nuo mainitsemasi :)Kerrotko vähän tarkemmin, niin on helpompi auttaa. Asun Tanskassa, en tosin Köpiksessä, mutta kyllä sitäkin on tullut koluttua :)

minäkin mielipiteeni asiasta.me ollaan oltu myös pari vuotta sitten lasten kanssa tanskassa, lennettiin suoraan billundiin, ja siellä otettiin vuokra-atuo ja hotelli kolmeksi päiväksi. kiva paikka oli tosiaan, mutta ei kovin halpa tietty mun mielestä, kuten ei koko tanskakaan. mutta mukava ja kaunis maa.uutena ideana heittäisinkin että englannissahan on myös legoland, windsorissa, suht lähellä lontoota ja sen lentokenttiäkin (heathrow, gatwick, standstedt jne).

ja englantihan on nyt tavallaan halpa maa punnan kurssin vuoksi, lentoja ja majoitusta lontooseen ja ympäristöön saa aika edullisesti, ja tarjontaa ja valikoimaa on yllin kyllin.

linja-autot ja junat kulkee myös hyvin suuntaan jos toiseen, ja vuokra-autoonkin voi hypätä jos ei vasemmanpuoleisesta liikeenteestä heti pelästy ;)mutta me ollaan siis olti tuolla windsorin legolandissa myös useamman kerran, ja voin tosiaan suositella, on vähintään yhtä hieno ellei isompikin kun billundin legoland, meidän lasten suosikki ainakin.

ja englannissa ja lontoon ympäristössähän sitten tosiaan riittää muutakin näkemistä ihan vaikka kuinak pitkäksi aikaa....

Moikka, onko sinulla sähköpostiosoitetta, jonka voit julkaista täällä, voisin keskustella kanssasi, jotta matkasta tulisi helppo..

Kaikki vinkit ovat tervetulleita!

Merkkaan kuitenkin tämän ketjun ja vastailen tähän, jos jollain on kysyttävää ja osaan auttaa.Oletko tutustunut näihin sivuihin:

http://www.visitdenmark.com/finland/fi-fi/menu/turist/turistforside.htmTuolta saa aika hyvin tietoa suomeksi. Täällä on myös paljon vanhoja ketjuja aiheesta ja niitä vois kaivella esiin, jos onnistuu. Tää on yksi vakiokysymyksiä aina keväisin/kesäisin.Tanska on ihana maa ja täällä on minusta hyvä matkailla lastenkin kanssa. Miinusta on kalleus eli rahaa saa kulumaan. Tanska on täynnä kaiken sortin huvipuistoja, joten huvituksia riittää lasten kanssa ihan joka puolella maata. Uimarantoja on myös joka paikassa ja ovat ihania. Täällä riittää nähtävää ja koettavaa. Tervetuloa :)

Legoland tuohon hakuun ja sieltä tuli monta vanhaa ketjua Tanskan matkailusta. Olisko niistä apua?Leirintä alueet täällä on muuten yleisesti ottaen kivoja. Mökkimajoitusta kannattaa myös harkita hotellimajoituksen sijaan, varsinkin, jos lasten kanssa matkailee.Itse haluaisin tällä hetkellä muutaman päivän stressinpoistoloman Ærøn saarelle. Aivan upea paikka. Tuntuu, kuin palaisi ajassa taaksepäin 100-200 vuotta. Erityisesti Ærøskøbing on aivan uskomaton paikka. Ærøltä ei tosin huvipuistoja löydy :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat