Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Aina silloin tällöin näkee tästä aiheesta kyseltävän, mutta nyt kun olisi ajankohtaista ei tietenkään enää muista mitä on aikaisemmin lukenut :). Haluaisin siis kovasti käydä 4D-ultrassa Helsingissä tai muualla Uudellamaalla. Missä kannattaisi käydä? Mitä tulisi maksamaan? Kuinka aikaisin olette varanneet aikaa? Kiitoksia kovasti jo etukäteen!Agnetha ja pikkukakkonen 13+2

Kommentit (3)

Mekin käytiin esikon kanssa Felicitaksessa Tapio Kurjella, itse asiassa käytiin hänellä jo np-ultrassakin.On tosi miellyttävä mies ja selostaa kyllä hienosti koko ajan mitä ultrassa näkee, on paljon niitäkin lääkäreitä jotka vaan ultraa ja tyytyy silloin tällöin toteamaan jotakin.Me oltiin rv 19 ultrassa, joten samalla tuli siis hoidettua rakenneultra ja 4D.

Kurki arvioi jo tuolloin tosi tarkasti, laskettu aika heitti päivällä ja koko 50 grammalla :) Tosi moni on sanonut samaa että Kurki on todella tarkka, tästä oli muistaakseni joskus ihan oma ketjunsakin täällä.Femedassa olen käynyt kaksi kertaa ns. normaalissa ultrassa tarkistamassa pari asiaa, tuolloin ajat piti saada melkein samalle päivälle ja Felicitas oli silloin täynnä. Täytyy sanoa, etten koskaan ole saanut missään yksityisellä lääkäriasemalla niin huonoa palvelua kuin siellä. Ensimmäisellä kerralla jouduin odottamaan noin 45 minuuttia, toisella kerralla yli tunnin eikä lääkäri huomioinut asiaa mitenkään. Itse ultra-laite oli aivan onneton, monitorista ei saanut mitään selvää ja kuvatulosteesta vielä vähemmän. Lisäksi pois lähtiessä molemmilla kerroilla joutui odottamaan todella kauan että sai laskun maksettua eikä puhettakaan että kaikki joko lääkärille menoa tai laskun maksua odottavat olisivat saaneet istumapaikat, mikä ei tietysti ison mahan kanssa ole kovin kiva juttu.

Cacciatoresta mulla ei ole mitään kokemusta, joten hänestä en osaa sanoa mitään.

Me käytiin 4D-ultrassa vkolla 24+5. Käytiin Helsingissä Femedassa Bruno Cacciatorella, joka on ainoa joka siellä näitä 4D-ultrauksia tekee. Tutkimuksesta sai Kela-korvauksen, ja hinnaksi jäi sen jälkeen muistaakseni noin 160€. Ajan varasin pari kolme viikkoa etukäteen. Siellä oli kiva että oli myös ilta-aikoja, niin ei tarvinnut olla kummankaan poissa töistä tuon takia.

Ensimmäisessä raskaudessa reilu 3vuotta sitten käytiin Felicitaksessa Tapio Kurjella ja myös nyt hiljatttain tässä toisessa raskaudessa. Tapio Kurki on myös hyvin ammattitaitoinen ja halusin sisätutkimuksen, joka korvasi yhden lääkärikäynnin.Ekassa kävin 25+3 ja tokassa 26+2. Ekalla kerralla hän huomasi myös sisätutkimuksessa lantiorenkaan löystymiseni ja antoi aluksi 3 viikkoa sairaslomaa, josta jouduinkin sitten jäämään loppuajaksi pois töistä. Tässä tokassa teki myös sisätutkimuksen mutta lantio oli paremmassa kunnossa tällä kertaa..Hinta taitaa olla aika sama joka paikassa eli Kelan jälkeen jää 150-160€.

Varasin ajat kummallakin kertaa n. kuukautta aikaisemmin.Ekalla kerralla sain vauvasta ihania ilme- ja kasvokuvia mutta tässä tokassa vauva oli perätilassa ja ihme myttyasennossa eli naamakuvaa ei oikeastaan saatu (hieman oli pettymys) varsinkin kun kaikki kädet ja jalat oli kasvojen edessä. Mutta muuten sai tutkittua kaikki oleelliset, mikä tietty tärkeintä.

Ja ainakin ekan kanssa Tapio Kurjen mittausten tekemien arvioiden mukaan laskettu aika heitti vain päivällä ja paino heitti 75g!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat