Kyläilyistä vielä - kun mikään ei kelpaa av-mammoille!

Vierailija

Tuossa ketjussa haukuttiin lapsiperheet, joissa vanhemmat lösähtää sohvalle eivätkä komenna ja valvo lapsiaan kylässä ollessaan. Sitten paikkoja menee rikki, tulee älytön sotku ja mekastus. Taannoin täällä oli ketju, jossa ihmiset ärsyyntyvät siitä, että lasten perässä kuljetaan kylässä! Olisi pitänyt istua sohvalla seurustelemassa, ja lapset leikkisivät keskenään muualla. Eli mikään ei kelpaa! Parempi siis jättää menemättä kylään, kun lapsia A) ei saa valvoa ja vahtia ja juosta perässä kun 1.5v yrittää tuhota kämpän ja B) ei saa istua sohvalla ja seurustella vaan pitäisi vahtia mitä lapset tekee.

Kommentit (2)

Kun mennään kylään, eikä odoteta, että emäntä huolehtii vieraista lapsista. Jos lapsista aiheutuu liikaa melua, sotkua tms... on kai parasta olla kyläilemättä tai tavattava jossain puistossa ulkona. En minäkään haluaisi, että kotona menee paikkoja rikki, jos ystäväperheen lapset riehaantuu tai vastaavasti en halua, että oma lapseni rikkoo kenenkään kodissa yhtään mitään.

Sen sijaan ärsyttää just noi sohvalle lösähtäjät, joiden rintaperilliset saa kodin näyttämään kuin pommi olis jysähtänyt.

Ja nyt tarkoita mitään lelukorin kippaamista nurin, vaan sitä, että juostaan syömisten kanssa ympäriinsä, unohdetaan kakkupalat sohvalle ja hypitään päälle, kiskotaan verhot alas, revitään sohvatyynyjen päälliset irti, kiipeillään astianpesukoneen luukun päällä, revitään postiluukku, revitään huonekasvien lehdet, revitään vaatekaapista vaatteet alas jne. jne. Vahinkojakin sattuu, sen tiedän, mutta näiden ipanoiden osalta niin ei tosiaankaan ole. Ei heillä kyllä omassa kodissaankaan paljon ehjiä tavaroita ole.

Mutta vanhempien mielestä ei kuulemma hätää, kun sossu maksaa.



Mene ja tiedä, mutta nämä perheet ovat jätetty nyt kaveripiiristä kyläilyjen osalta pois. Nähdään vaikka jossain puistossa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat