Mistä löytäisin kakkuja tai leivonnaisia erikoisruokavalioille?

Vierailija

eli siis haluaisin tarjottavaksi kakkupalaa tai jotain leivosta vegaanille, ja sit tarvisin toisen vastaavan keliaakikolle. muu vierasväki saa täytekakkua, mutta noille kahdelle vieraalle pitäisi löytää jotain tilalle. asun pääkaupunkiseudulla, tietääkö joku saako täältä mistään konditoriasta tms.? leipomuksiin on itselläni niukasti aikaa, joten mieluiten ostaisin valmiina.

Kommentit (7)

Vierailija

Tavallisissa marketeissakin on kaikenlaisia gluteenittomia keksejä. Pakasteesta löytyy mm. sämpylöitä ja muffinsseja.Gluteeniton kääretorttu onnistuu helposti pelkillä perunajauhoilla.Leipomisessa saa olla tarkka, ettei hitustakaan gluteenia joudu leipomusten sekaan. Esim. jos tekee täytekakun, vuokaa ei saa leivittää tavallisilla mannaryyneillä tai korppujauhoilla. Keliaakikon ruokaan on oltava erillinen margariinipurkki, jossa ei ole leivänmuruja gluteenileivistä.

Vierailija

sellainen matala torttu ja aivan ihana kenelle tahansa, kannattaa katsoa onko siinä vain kasvisrasvaa jolloin se sopisi molemmille,jopa ABC llä oli noita ja isoimmissa kaupoissa on taatusti

Vierailija

siellä on sekä ohjeita, että muistaakseni tietoja valmiista erityisruuista. Gluteenittomia leivonnaisia löytyy hyvin isojen kauppojen pakastealtaista. Jotkut niistä on myös maidottomia ja munattomia, joten todennäköisesti käy myös vegaaneille.

Vierailija

Niillä on nettisivut, googleta Keliapuoti, löytyy myös verkkokauppa. Tilauksesta tekevät täytekakun.Gluteeniton täytekakku on myös helppo tehdä itse, korvaat vain vehnäjauhot gluteenittomalla jauholla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat