Vierailija

Ei sitä sen kummemmin tarvitse peruuttaa.

Kommentit (8)

Avioeroon tuomitsemista pitää erikseen hakea harkinta-ajan jälkeen ja maksaa joku maksu. Ettekö te todella lue niitä papereita kun ne kotiin tulee? Leikittekö te vaan vakavalla asialla? Varsinaisia Nykäsiä.

Miten käytännössä peruutetaan avioerohakemus. Hain avioeroa yksin ja meillä on menossa se ensimmäinen puoli vuotta vasta. Riittääkö että minä hakijana ilmoitan kirjallisesti samaan paikkaan että perun tämän vai pitääkö saada siihen myös puolison allekirjoitus?

Olen töissä käräjäoikeudessa. Avioero ei automaattisesti astu voimaan harkinta-ajan jälkeen, vaan sitä pitää erikseen hakea. (niinkuin siinä harkinta-aikapäätöksessä lukeekin....). Jos siis ei hae lopullista eroa vuoden sisällä siitä, kun harkinta-aika on alkanut, asia raukeaa. Jos sen sijaan halutaan, että asia perutaan eikä jää vireiile käräjäoikeuteen odottamaan raukeamista, niin voi toimittaa vapaamuotoisen hakemuksen käräjäoikeuteen, jossa pyydetään avioerohakemuksen peruuttaamista/sillensä jättämistä. Peruuttamishakemukseen tulee molempien osapuolten allekirjoitukset.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat